Culorile toamnei în noile colecții vestimentare

Dacă vă întrebați care sunt trendurile cromatice în vestimentația din această toamnă, răspunsul este: o feérie de culori. Și pentru că toamna semnifică bogăţie, PEEK & CLOPPENBURG (P&C) te provoacă să te laşi cuprins de bogăţie ȋn culori, texturi, ȋn diversitatea stilurilor şi varietatea brandurilor.

 

Zilele trecute inspectam vitrinele fizice sau virtuale ale magazinelor de modă, în căutarea modelului de fustă potrivit. Pentru că vedeta ultimelor luni, fusta din denim lungă, cu șliț, nu este preferata mea, la fel și fusta scurtă cu talia joasă, m-am bucurat să văd multe variante ale fustei midi, ample, care se insinuează și ocupă locuri confortabile în noile colecții. 

Și așa am ajuns cu căutările la PEEK & CLOPPENBURG, din mall-ul Promenada. Trebuie să recunosc că te îmbie cu o feérie de culori, la fel ca în noul magazin de 2800 de mp din Promenada Craiova, unde P&C oferă peste 100 de branduri sub acelaşi acoperiş.
Ţi
nuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie nu este un mit, tocmai datorită atentei coordonări a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale. Noul magazin desfășurat pe un etaj intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top – Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, CK Jeans, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Albastru electric, aquamarine, turquoise, bleu pudrat, galben pal, galben muştar, auriu, orange, corai, roşu, fuchsia, roz barbie, verde pastel, verde fistic, verde lime, verde măsliniu, smarald, alături de nuanţele clasice de beige şi caramel vor răspunde celor mai exigente gusturi ȋn materie de fashion.

Divizia de sport-fashion cu piese ce pot fi integrate ȋn ţinutele zilnice, un trend ȋn creştere ȋn cadrul publicului tânăr este o direcţie specială a magazinului P&C Craiova ȋntr-un design mai plăcut și facil în identificarea pieselor preferate şi a ofertelor speciale.

Grupul Peek & Cloppenburg Group, cu sediile in Düsseldorf și Vienna este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa, dar accesibil și prin intermediul a 5 magazine online. Datorită selecției atente a trend-urilor celor mai de top branduri pe segmentul de îmbrăcăminte de lux, dar și ale brandurilor creative dedicate tinerilor, P&C este magazinul multibrand ce le oferă clienților săi experiențe individuale la cumpărături.

Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajați în 16 țări. În completare la P&C, grupul de companii deține și magazinul dedicat exclusiv bărbaților, ANSON’S, precum și Magasin du Nord.

Leave a Reply