Lino Lada, micul secret dulce

În serile lungi și friguroase, dar nu doar atunci, vine pofta aceea năprasnică de ceva dulce și bun. Și când te încearcă și sentimentul de vinovăție, cel mai bine este să poți apela la un dulce care să te salveze și să nu îți încarce dieta cu un număr prea mare de calorii. Pentru că borcănelul de cremă tartinabilă Lino Lada este micul tău secret dulce. 

Este adevărat că delicioasele creme tartinabile cu ingrediente de cea mai bună calitate  – lapte integral, cacao bogată în antioxidanți, alune atent selecționate și prăjite fin sau făină de nucă de cocos – sunt produse destinate în special copiilor pentru a le oferi toate ingredientele esențiale necesare creșterii și dezvoltării, dar o porție mică merită fiecare dintre noi, nu-i așa? 

 Iar un borcănel de cremă tartinabilă LINO LADA Lapte, LINO LADA Cocos, LINO LADA Duo sau LINO LADA Gold furnizează doza de energie pentru provocările cotidiene, fie că este vorba despre joacă, școală sau muncă, fie că sunteți acasă sau într-o călătorie. Este binevenitpauză dulce a celor mari și-a celor mici, este răsplată și totodată încurajare, este bucurie și plăcere nevinovată.

Cremele tartinabile Lino Lada sunt savuroase și pot fi folosite fie ca umplutură pentru clătiteori gogoși, cremă pentru prăjituri, topping pentru înghețată sau pot fi devorate pur și simplu direct din borcănel, cu lingurița, dacă discutăm de calculul caloriilor. 

Și să știi că și-atunci când ai musafiri sau vrei să oferi cuiva un dar deosebit, într-o ocazie specială, Lino Lada este foarte potrivită. 
Lino Lada Gold este un produs premium, cu un procent ridicat de alune de pădure mărunțite și coapte, cu un design care duce cu gândul la lux și desfătare binemeritată.

 

Leave a Reply