SUPRAMAX® articulații, furnizorul tău de mobilitate

Preferi să alergi prin parc regulat, să faci plimbări lungi sau alegi antrenamentele în sala de sport? Indiferent ce ai ales, în acord cu vârsta ta și nivelul optim de mișcare zilnică pentru tine, te felicităm pentru că ai grijă de sănătatea ta prin sport!

Activitatea fizică zilnică este esențială pentru starea de bine a organismului nostru și trebuie să ne asigurăm că rămânem mereu în mișcare, chiar și atunci când înaintăm în vârstă. Dar pentru a fi cu adevărat în formă optimă, trebuie să ne protejăm și articulațiile.

În mod natural, colagenul produs de organismul nostru asigură flexibilitatea articulațiilor, stabilitatea oaselor și rezistența ligamentelor și a tendoanelor. Însă atunci când facem mișcare sau când înaintăm în vârstă și producția naturală de colagen scade, articulațiile noastre sunt solicitate suplimentar și apare deteriorarea cartilajului. Pentru a-ți menține mobilitatea, flexibilitatea și sănătatea articulațiilor, ai nevoie de o sursă suplimentară de colagen, cu grad de absorbție ridicat.

 

Creat special pentru a susține sănătatea articulațiilor, SUPRAMAX® articulații conține o doză mare de hidrolizat de colagen, un ingredient ce ajută la regenerarea cartilajului articular. Hidrolizatul de colagen este o proteină pură, a cărei dimensiune foarte mică favorizează absorbția facilă și rapidă în tractul gastro-intestinal. Apoi peptidele derivate din hidrolizatul de colagen pătrund prin intermediul sistemului circulator în ţesutul cartilaginos al articulaţiilor. Aici hidrolizatul de colagen stimulează sinteza de colagen de tip II şi de proteoglicani, structura de baza a cartilajului. Cu alte cuvinte, hidrolizatul de colagen promovează refacerea cartilajului articular prin stimularea celulelor, ameliorarea durerilor articulare și redobândirea mobilității.

SUPRAMAX® articulații este benefic indiferent de vârstă, atât în afecțiunile reumatice, cât și în cazul persoanelor care fac sport și mișcare în mod regulat, furnizând organismului nostru cea mai importantă proteină a țesutului conjunctiv, colagenul. Cu SUPRAMAX® articulații alegi o modalitate eficientă pentru a sprijini și proteja articulațiile în timpul activităților fizice intense sau a antrenamentelor regulate, prin întreținerea elasticității articulațiilor, reducând astfel riscul de leziuni și disconfort articular.

Iar pentru un plus de ajutor în îngrijirea sănătății articulațiilor tale, poți participa acum la concursul SUPRAMAX® articulații 2+1, disponibil în farmaciile independente în perioada 01.01.2024 30.06.2024. Pentru detalii și regulament, puteți accesa link-ulConcurs SUPRAMAX® articulații 2+1.

 

Leave a Reply