Ai gust bun și faci un gest bun, cu Vegeta!

Dacă îți place gustul bun, de mâncare de acasă, pe care îl dă Vegeta preparatelor tale, trebuie să știi că poți face și un gest de bun augur, pentru că pentru fiecare Vegeta Original sau Vegeta Gust de Găină cumpărate în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2024, în cadrul campaniei ”Viitorul are gust bun”, Vegeta va redirecționa 50 de bani către proiectul de renovare a bucătăriei din cadrul Colegiului Economic Viilor. Această unitate de învățământ cu tradiție formează personal pentru unitățile de alimentație publică și turism, oferindu-le elevilor șansa de a învăța și de a se dezvolta într-un spațiu modern, adaptat standardelor actuale din industria culinară.

Știi deja ce aromă și savoare oferă preparatelor tale Vegeta Gust de Găină și Vegeta Original. Aceste două baze pentru mâncăruri te ajută să obții gusturi bogate, fără prea multe eforturi, permițându-ți să creezi rețete delicioase.

Iată câteva idei de rețete rapide și savuroase, care oferă bucurie celor dragi și îți lasă puțin timp și pentru tine:

Supă de pui cu tăiței  

Ingrediente: piept sau pulpe de pui, morcov, țelină, cartofi, ceapă, tăiței, pătrunjel proaspăt.
Mod de preparare: se fierbe puiul cu legumele și se adaugă Vegeta Gust de Găină pentru un gust intens. După ce s-au fiert, adaugă tăițeii și mai lasă câteva minute. La final, presară pătrunjel proaspăt și savurează o supă aromată, care îți va aminti de mesele de duminică din copilărie.

Pilaf de orez cu legume

Ingrediente: orez, morcov, ardei gras, ciuperci, ceapă, pătrunjel proaspăt.
Mod de preparare: într-o tigaie se călesc legumele în puțin ulei, apoi se adaugă orezul și apa necesară pentru gătire. Se adaugă Vegeta Original pentru a intensifica gustul legumelor și se lasă totul la fiert până când orezul absoarbe apa și devine fraged. La final, secpresară pătrunjel proaspăt.

Cartofi gratinați cu legume

Ingrediente: cartofi, smântână vegetală (sau smântână normală), cașcaval (dacă nu e de post), dovlecei, ardei, pătrunjel.
Mod de preparare: se fierb cartofii ușor, apoi se taie rondele și se așază într-un vas termorezistent. Separat, se amestecă smântâna cu Vegeta Original și se toarnă amestecul peste cartofi, alternând cu legume. La final, se presară puțin cașcaval și se lasă la cuptor până se rumenește. Se obține un preparat cremos și aromat, perfect pentru o masă reconfortant

Și un pont: Vegeta Original este excelentă pentru a marina legumele și carnea. O poți amesteca împreună cu puțin ulei și zeamă de lămâie, pentru a adăuga savoare și a frăgezi carnea sau legumele înainte de gătire. Astfel, vei obține preparate aromate, suculente și gata să impresioneze!

Leave a Reply