Primăvara aduce un reviriment și în HoReCa, investitorii din domeniu pregătesc noi destinații culinare sau de vacanță pentru sezonul cald, când consumatorii sunt mai activi și mai dornici de petrecere a timpului în oraș. Deschiderea unui nou restaurant în București, inițiativă a unei antreprenoare cunoscute și experimentate, este un semnal pozitiv pentru piață.
Antreprenoarea Ana Savin, cunoscută în domeniul HoReCa în Galați, își extinde afacerea și inaugurează un nou restaurant, în Capitală, după o investiție de 250.000 de euro. Stage București este al treilea său business, după Hotel Bordeaux și restaurantul Stage Nice Dining deschise în urmă cu 10 ani în Galați.
„Bucureștiul este o piață dinamică și efervescentă, unde gastronomia evoluează constant, iar pentru mine această extindere reprezintă mai mult decât un nou restaurant. După succesul Stage în Galați, am simțit că este momentul să aducem această experiență și în Capitală, unde publicul caută continuu noi experiențe culinare. Desigur, piața de aici este mult mai competitivă, de aceea venim cu o rețetă de business care ne-a ajutat să creștem constant. Românii nu ies în oraș doar pentru a mânca sau a socializa, ci pentru întreaga experiență, de la atmosfera în local, la servire și, în special, pentru preparate pe care le vor delicioase dar și să arate spectaculos. Aveam nevoie de o nouă provocare pe care să o ridic la nivel de artă culinară și am investit nu doar financiar, ci și emoțional, în crearea unui spațiu unde fiecare detaliu contează, de la selecția ingredientelor până la atmosfera unică, așa cum își doresc oaspeții din România”, declară Ana Savin, fondatoarea Stage Nice Dining.
Această deschidere marchează un nou capitol în evoluția business-ului construit de Ana Savin, care include Hotelul Bordeaux (15 camere) și restaurantul Stage Nice Dining din Galați (80 de locuri).
Deschis la începutul lunii martie, Stage Nice Dining are un meniu mediteraneean & fusion și aduce în București conceptul gastronomic din Galați, “nice dining” – un concept patentat care îmbină preparate delicioase, porții generoase și un plating spectaculos.
Cu o suprafață de 200 mp și o capacitate de 70 de locuri, Stage București se află în zona Ștefan cel Mare din Capitală (strada Vasile Lascăr, nr. 224), la parterul unei noi clădiri rezidențiale. Meniul cu specific mediteranean include preparate pe bază de pește, fructe de mare, vită, pui, rață și porc, fiind folosite ingrediente de calitate de la furnizori locali și internaționali. Preparatul vedetă, care a consacrat STAGE în Galați, este vita pe piatră încinsă. Prețurile variază între 50 lei, pentru aperitive, și 160 lei pentru preparate pe bază de steak de vită.
Preparatele sunt gândite de executive chef Bogdan Ivanov, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari chefi din România, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul HoReCa. Meniul este updatat periodic și poate fi consultat aici.