Petrecere grecească în stil românesc

Ikaria Taverna, restaurantul cu specific grecesc din Bulevardul Pipera 1S organizează de Ziua Națională a României – 1 Decembrie, începând cu ora 17,  petrecere cu iz românesc. Mâncarea este românească, petrecerea grecească, merită experimentat! 

Petrecerile grecești sunt renumite și fiecare a participat (sau măcar dorește să participe) la o astfel de petrecere. Dar ce se-ntâmplă când grecii petrec românește? Pe 1 Decembrie am putea afla, pentru că restaurantul Ikaria Taverna sărbătorește românește.

Meniul va fi unul românesc: vinete, icre, zacuscă, pastă de brânză picantă, ciorbă de fasole cu afumătură, ciolan afumat, sărmăluţe în foi de varză, bulz ciobănesc, cârnăciori, mititei, salată orientală, borș de pește sau iahnie de fasole. Bufetul care promite bucate pe săturate va fi completat de vinul fiert, oferit din partea casei.

Distracția nu este tocmai grecească, pentru că în locul farfuriilor sparte, se va organiza un concurs de karaoke, al cărui premiu va fi o cină pentru două persoane. Vor mai premiate cea mai bună voce masculină şi feminină, cel mai bun duet și cel mai frumos costum.

Detalii despre rezervări, meniu și program aici  și la 0727 733 187

Leave a Reply