O armonie a simțurilor, numită Divine

De Ziua Îndrăgostiților, Casa cu Arome a fost gazda unui dublu eveniment – lansarea parfumului unisex Divine și deschiderea oficială a atelierului de parfumerie artizanală de lux YPA Artisan Parfums. Parfumierul Raluca Vasile a adus totodată un omagiu aniversării Marii Uniri, prezentând în avanpremieră extensia colecției capsulă Fleurs de Roumanie, cu parfumul dedicat bujorului românesc, Paeonia.

Casa cu Arome, cum este cunoscută de mulți dintre iubitorii de experiențe multisenzoriale, a fost locul unde s-au reunit bloggeri, designeri și amatori de frumos, pentru a întâmpina noua creație a parfumierului Raluca Vasile, numită Divine. Parfumul face parte din linia de parfumuri cu feromoni naturali #SoDelicious by YPA Artisan, alături de Godilicious și Oudilicious, parfumuri pentru zei și zeiţe, lansate in 2016.

Acesta vine însoțit de o cureluşă de piele, ce are ataşată o frunză de cannabis sculptată manual din piele naturală, de prietenii de la Brosnor, artizani ȋn piele naturală din generaţie ȋn generaţie. Cureluşa artwork poate fi purtată la rochii, cămăşi sau bluze și este un detaliu inedit de o calitate superioară, un cadou oferit o dată cu parfumul Divine.

“Un parfum surprinzător, misterios și narcotic, Divine este o poezie romantică și seducătoare, scrisă cu note seducătoare și intense de lime, vetiver, patchouli, lăcrămioare, mandarin verde, frezii, piper roz, cuișoare infuzate ȋn alcooluri narcotice” își descrie Raluca Vasile creația.

Un miros fresh unisex, proaspăt și narcotic, realmente seducător, care poate cuceri cu ușurință. 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply