Concurs 19 ani La Mama – invitație dublă la Blue Party

Lanțul de restaurante “La Mama” aniversează pe 27 februarie 2018, 19 ani de la deschiderea primului restaurant. Evenimentul va fi marcat printr-o petrecere, în care va fi lansată cea de a treia brățară a campaniei dedicată centenarului  României moderne, brățara albastră. Vă propun un concurs care vă poate oferi o invitație dublă la evenimentul festiv, din data de 27 februarie, ora 19:00, la restaurantul La Mama Ateneu. 

În cei 19 ani de existență, tuturor celor ce s-au așezat la mesele restaurantelor La Mama, având în fată porții generoase din mâncăruri ce aminteau de bucătăria de acasă, le-au fost oferite câteva clipe de răsfăț culinar, sau măcar ocazia de a experimenta ceva cu gust  de bucate tradiționale, dar reinterpretate într-o manieră citadină, originală.

În toți acești ani, restaurantele La Mama s-au reinventat mereu, au reușit sa se mențină pe o piață extrem de competitivă, iar recent au trecut printr-o etapă de remodelare a locațiilor. Recent s-au finalizat lucrările de redecorare a restaurantului La Mama Ateneu, care este un fel de “navă amiral” a flotei ce cuprinde 6 locații. Acest restaurant, decorat îndrăzneț în culorile tricolorului, va fi gazda evenimentului aniversar la care vă invit.

Pentru a fi alături de prietenii și clienții fideli marți, 27 februarie, la petrecerea ce va avea loc la “La Mama Ateneu” intitulată Blue Party, vă invit să participați la concurs:

Ce trebuie să faceți:

Să lăsați un comentariu postării de pe FB, în care să amintiți un fel de mâncare pe care l-ați apreciat în ultimul an, într-un restaurant La Mama, însoțit de hashtag-ul #19anilamama sau #LaMama19ani. Va fi selectat răspunsul care dovedește fidelitatea participantului, adică o bună cunoaștere a meniului mereu actualizat.

Concursul se va încheia în data de 25 februarie 2017, la ora 16, iar în data de 26 februarie va fi anunţat câștigătorul.

În ce constă premiul:
– 1 invitaţie de 2 persoane la Evenimentul privat de aniversare 19 ani La Mama – “Blue Party” – din data de 27 februarie 2017, ora 19.00, La Mama Ateneu.

This slideshow requires JavaScript.

One comment

Leave a Reply