Program de slăbit online pentru mirese, la Târgul Ghidul Miresei

Carmen Brumă lansează în premieră la Târgul Ghidul Miresei „Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă”, un program de slăbit online pentru miresele ambițioase, care vor să fie în cea mai bună formă, în ziua nunții. Programul este disponibil la prețul de 30 Ron numai în perioada 23- 25 Februarie 2018, în care la Romexpo se desfășoară cel mai mare târg de nunţi din Estul Europei.
Programul lansat de Carmen Brumă poate fi descarcat de pe www.carmen-bruma.ro la un preț promoțional de numai 30 Ron, doar în perioada târgului . “Este un program alimentar pentru 8 săptămâni, care te învață printr-un exemplu concret cum să mănânci, astfel încât să ajungi la silueta mult visată”, dezvăluie Carmen Brumă.

Târgul Ghidul Miresei atrage la fiecare ediție un număr record de vizitatori iar spațiile de expunere sunt din ce în ce mai mari. În premieră la această ediție va exista o zonă de “Outlet Ghidul Miresei” cu sute de rochii, de la toţi comercianţii, cu preţuri sub 1500 lei.

„În parteneriat cu Romexpo, organizăm începând din 2011 trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat”, susțin organizatorii de la Ghidul Miresei. 

Detalii şi listele complete de expozanţi pe site  sau  pagina de FB.

One comment

Leave a Reply