“Vinerea specială” de la Gymboland

Copiii au nevoie de apropiere, de sentimentul de apartenență, de siguranță. Chiar și la joacă, ei acumulează cunoștințe și asimilează prin relaționarea cu partenerii de activități.  Un loc unde toate acestea se întâmplă controlat și supravegheat este Gymboland. Iar vinerea, între orele 18:00-20:00 la Gymboland este ,,Vinerea Specială”, unde micuții sunt educați prin ateliere dedicate. 

La Gymboland, copiii vor fi întroduși în tainele Universului la ,,explorăm lumea”, vor trăi provocările primilor pași în matematică la atelierul ,,matematica piticilor”, vor experimenta tehnica decupajului și cea a modelării în vinerea dedicată ,,pinguinului inimioară”.

Astfel ei vor porni în aventuri ale jocului și învățării, într-un spațiu sigur, unde primesc toată atenția cuvenită și unde nu se simt stingheri niciun moment. În fiecare zi de vineri, în cadrul workshopurilor se vor organiza activități diferite, astfel încât copiii să nu simtă apariția rutinei și să aibă posibilitatea să se dezvolte conform vârstei și nevoii lor.

Gymboland are așadar varianta perfectă pentru începutul de weekend, grație programului de la ,,Vinerea Specială”, conceput după modelul ,,learning by doing” (,,învață practicând’’), model care are la bază metode didactice moderne, care și-au dovedit eficiența.

 

Leave a Reply