Stilistul din sertar – Rowenta Premium Care Brush & Straight

Placa pentru păr este cu adevărat utilă?  Dar sigură? Un subiect controversat, în argumentarea căruia contează antecedentele fiecăruia, ce a experimentat și cu ce impresii a rămas. O luptă a subiectivismului, în care putem furniza câteva informații certe. Despre Rowenta Premium Care Brush & Straight, placa ce îți lasă părul hidratat și cu extra volum.

Componentele plăcii Rowenta Premium Care Brush & Straight – învelișul de cașmir, cheratină şi ulei de argan, generatorul de ioni și peria din peri naturali sunt combinația ideală ce protejează fibra capilară, îi oferă flexibilitate și strălucire.
Fie că optezi pentru coafuri vintage, frizzy sau ultra-elegante, cu placa Brush & Straight părul tău își va păstra naturalețea și va arăta fabulos de fiecare dată.


Ecranul LCD permite reglarea temperaturii între 130 și 200 de grade Celsius, în funcție de structura firului de păr și look-ul dorit. Dar o divă știe că podoaba capilară este simbolul seducției și setează temperatura la 170 de grade, pentru ca părul său să fie mereu sănătos și rezistent.
Alte atuuri? Plăcile mobile asigură o presiune uniformă și puternică asupra șuviței de păr, ce completează cu succes acțiunea de îndreptare, menținând aspectul natural, mătăsos și cu volum. Mai mult, placa este gata de utilizare în doar 15 secunde, iar funcția auto off îți dă siguranță în utilizare – aparatul se închide automat după o perioadă de 60 de minute în care nu a fost folosit.

 

Leave a Reply