Ceai, ciocolată, inspirație – de 15 ani, la Rendez-vous!

O casă veche, din zona Floreasca, cu istorie și alură interbelică, este de mulți ani locul preferat al iubitorilor de ceai, de atmosferă calmă și de “cofeturi”. Ceainăriile Rendez-vous împlinesc zilele acestea 15 ani de la înființare, iar casa care a fost cea de a treia din lanțul deschis în București de Madi Rădulescu, a rămas să-i păstreze renumele.

Prima ceainărie din București a luat ființă în 2002, din visul unei studente la Strassbourg, care a aflat despre ceaiuri în timpul unui job part-time din timpul facultății și a făcut din asta afacerea sa. Întoarsă în vacanța de Crăciun, Madi a povestit părinților despre locul său de muncă, cu mult entuziasm, suficient cât să-i determine să o sprijine în deschiderea primei ceainării, în zona Dorobanți. A urmat o alta, lângă Universitate și abia mai târziu casa din Floreasca a devenit a treia ceainărie Rendez-vous. Casa decorată frumos a trecut prin multe renovări, curtea a devenit un loc îndrăgit de clienți, iar ceaiurilor li s-au adăugat dulciurile de casă, sub numele Coffet. 

Acum mai există doar două ceainării Rendez-vous, cea din Floreasca și cea din Pitești, ambele fiind un reper printre consumatorii de gen. În brandul Coffet s-a investit mult: pasiune, muncă și talent.

Aici s-au țesut povești de iubire, s-au legat prietenii, s-au consumat clipe de tristețe. Clienții fideli le trec pragul pentru “o clipă de liniște” sau pentru a savura o prăjitură făcută cu grijă și rost. 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply