Liftingul cu fire resorbabile, tratamentul la care apelează vedetele

Pentru a amâna cât de mult pisibil apariția semnelor îmbătrânirii, medicina modernă oferă nenumărate soluții: laser, ultrasunete, radiofrecvență și soluții injectabile. Fiecare implică diverse grade de risc, iar unele dintre acestea nu oferă rezultate durabile. O metodă sigură, la care apelează adesea vedetele, este cea pe care o recomandă și Dr. Daniela Cățănaș – liftingul cu fire resorbabile.

Tratamentul, care revitalizează țesuturile faciale și corporale moi, este descris de către medicul dermatolog Daniela Cățănaș:“Unicitatea tehnologiei liftingului cu fire Aptos constă în introducerea firelor sub țesutul facial, fără utilizarea bisturiului, fără incizii, suturi sau cicatrici, iar timpul de recuperare este minim. De asemenea, e bine să știți că firul Aptos are în compoziție 2 materiale biocompatibilie și complet absorbabile: polilactic acid și caprolactonă, având o structură aparte cu cârlige special concepute care fixează țesutul, dar în același timp îl și modelează pentru un rezultat complex și natural”.

Liftingul facial cu fire de suspensie Aptos oferă un rezultat natural garantat, fără să schimbe fizionomia naturală a feței. Obrajii se ridică, linia mandibulară se redefinește, șanțurile nazale se întind și întregul aspect al feței este liftat și întinerit. “Primele rezultate sunt vizibile imediat după introducerea firelor de suspensie, iar după o perioadă de 2-3 săptămâni, rezultatul procedurii de lifting atinge cote maxime și se menține până la 2-3 ani. Recomand firele Aptos pentru ridicarea pomeților, redefinirea liniei mandibulare și corectarea colțurilor gurii, ștergerea șanțurilor nazolabiale, ștergerea pliurilor în regiunea bărbiei, ștergerea pliurilor în regiunea gâtului, ștergerea liniei cearcănelor, corectare zona gabelară (între sprâncene), corectare riduri ochi (“laba gâștii”), corectare riduri frunte, corectare pleoapa superioară și inferioară”, a mai explicat dr. Daniela Cățănaș.

Printre vedetele care au apelat la acest tratament, în cabinetul dr. Daniela Cățănaș, se regăsesc: Ozana Barabancea, Alessia, Denisa Tănase (Bambi).

Pentru informații accesați site-ul  sau apelați 0729.974.824.

Leave a Reply