Primăvara, femeile doresc să se îndrăgostească

Primăvara suntem mai dispuse la romantism, iar cele ce nu se află într-un cuplu consideră că este momentul perfect pentru a-şi găsi sufletul pereche. Un sondaj recent, făcut în rândul utilizatoarelor Sentimente.ro, oferă date interesante în acest sens.
Sondajul realizat de cel mai mare site de dating din România, Sentimente.ro, susține că în luna martie, cele mai multe femei singure îşi doresc să primească flori (35%) şi mărţişoare (27%). Chiar dacă au primit un cadou de 1 martie, aşteaptă să fie răsfăţate şi de 8 martie, în proporţie de peste 90%. Ele asociază primăvara cu noi începuturi, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Femeile care au până în 35 de ani simt nevoia să iasă mai mult, în timp ce cele cu vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani îşi doresc mai ales să aibă cu cine discuta, dezbate, comunica.


„Am creat pe Sentimente.ro un mediu plăcut pentru a interacţiona, iar de la lansarea WallY – algoritmul de inteligenţă artificială care oferă o interfaţă personalizată fiecărui utilizator – comunicarea între persoane cu o compatibilitate ridicată este şi mai facilă. Am observat în consecinţă şi o creştere a numărului de femei care se înscriu pe site”, a explicat Flori Dragomir, fondator al site-ului.
O categorie aparte o reprezintă femeile care au trecut deja printr-un divorţ. Peste 10% dintre femeile de pe Sentimente.ro sunt mame singure. Numărul celor care apelează la site-ul de dating pentru a-şi reface viaţa este în creştere. În primele două luni ale anului s-a înregistrat deja o creştere de 21% în rândul mamelor singure, în timp ce datele arată că numărul acestora s-a dublat în 2017 faţă de 2016.
„Femeile nu se tem să declare că au un copil sau că sunt divorţate, deoarece consideră că nu au timp de pierdut. Ele îşi doresc să interacţioneze cu persoane care rezonează la ideea de familie, care sunt pregătite să îşi asume responsabilitatea unei astfel de relaţii. De asemenea, am observat că femeile care vin după o căsătorie nu mai caută neapărat să simtă fluturi în stomac, cât o persoană pe care să se poată baza, un partener în toate sensurile. Şi nu, bărbaţii nu se tem, de astfel de provocări. Zilnic, din cele 8-10 persoane care declară că şi-au găsit perechea pe site, o treime sunt persoane care au trecut printr-un divorţ”, a mai precizat Flori Dragomir.

Leave a Reply