Sosul potrivit, la…vară

Vară – picnicuri, petreceri la piscină, sau pe malul mării, grătare la casa de vacanță, nu există distracție fără mâncare. La fel cum nu există fel de mâncare la care să nu poți adăuga un sos, dacă îl ai pe cel potrivit. 

 
Salate ușoare sau mai complexe, burgeri, cartofi copți sau poate chiar prăjiți, pulpițe, piepți sau coaste, toate la grătar. Și la fiecare dintre ele un sos, pe care să-l iei repede de pe raftul supermarketului, să-ți transforme preparatul într-un deliciu. 

Sosurile Spring, de la MGC Topoloveni, o gamă extrem de variată și pentru toate gusturile, de sosuri delicioase, pe care le poți savura cu salate, cu gustările tale preferate sau cu preparate la grătar. De la clasicul ketchup, fie el dulce sau iute, până la sosul de maioneză savuros și la combinații apetisante de usturoi și ierburi aromatice, toate ușor de folosit și de luat oriunde.


Fie că îți plac sosurile dulci ori cele picante, cele aromate, iuți, dulci-acrișoare, fie că ești fan al celebrei paste de usturoi ori al maionezei cu chili, poți să fii sigur că ai întotdeauna la îndemână ceva delicios, preparat cu grijă, din cele mai proaspete ingrediente și cu respectarea celor mai înalte standarde europene de siguranță și de calitate. Iar producătorii susțin că gustul lor foarte plăcut și unic este dat de prospețime și de naturalețe, de ceea ce NU se adaugă preparatelor. Merită încercat! 

Leave a Reply