O vară plină de culoare cu noua colecție Forever 21

Ne bucurăm deja de vară, ba chiar ne pregătim de vacanță. FOREVER  21 propune o vară plină de stil, cu articole vestimentare cu croieli moderne și fresh, care vor completa garderoba fiecărei fashionise, fără să afecteze bugetul destinat distracției.

În industria modei sunt promovate cu predilecție standarde de frumusețe artificiale, dar FOREVER 21 se numără printre retailerii recunoscuți pentru sfidarea acestor stereotipuri, considerând și promovând moda ca fiind accesibilă tuturor. Prețurile pornesc de la 27,90 lei iar noua colecție include articole vestimentare plus-size, din care nu puteau lipsi rochiile maxi, costumele de baie și acessoriile.

Piesele de rezistență din colecția de vară sunt reprezentate de rochii cu design floral, tricouri în nuanțe neon, costume de baie într-o singură culoare ori cu imprimeuri tropicale inspirate din junglă, în două piese sau o singură piesă, în funcție de preferințe, completate de topuri pentru o ținută în stil retro. Din noua colecție nu putea să lipsească denimul, în toate versiunile posibile – jachete, accesorii și pantaloni scurți, precum și  toate piesele necesare pentru garderoba bărbaților, cum ar fi pantaloni lungi cu capse, bermude colorate, tricouri sau pantaloni scurți.  

Indiferent unde vor fi purtate, pe malul mării, la piscină, în călătorii sau în oraș pe timpul verii, noile piese din colecția de vară sunt potrivite pentru fiecare, căci moda este pentru toți.
Produsele sunt disponibile în magazinele FOREVER 21 din ParkLake Shopping Center și Sun Plaza.

Leave a Reply