Selena România a lansat Balmain Hair Couture pe piața românească

Recent, Selena România a lansat BALMAIN HAIR COUTURE , în cadrul unui eveniment elegant care avut loc la Opera Națională București și care s-a ridicat la înălțimea exigențelor exclusivistului brand. 

În 2019, Balmain Paris Hair Couture aniversează 45 de ani decând Pierre Balmain alături de tănărul Dick Guliker deschid casa Balmain Hair Couture. Renumita casă de modă frantuzească, Balmain, a reußit să deschidă o nouă eră, în perioada în care perucile făceau parte din modă, iar designerul Pierre Balmain voia să-și completeze ținutele modelelor cu peruci.

Selena ES este o afacere de familie cu 20 de ani de experiență în industria frumuseții, un distribuitor de produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului, aparate și accesorii pentru saloanele de înfrumusețare din Bulgaria, fiind distribuitor exclusiv și oficial pentru mai mult de 12 branduri renumite, de foarte bună calitate, cum ar fi: Balmain Paris Hair Couture, Montibello, Farmavita, Pronails BabylissPro, Jungle Fever.

În prezent, Selena ES Trading este distribuitor exclusiv Balmain Hair Couture și un partener de încredere al saloanelor de înfrumusețare din România. 

Prezentarea de la București și modul în care au fost expuse produsele a permis invitaților să ia contact cu acestea și să afle, în premieră, detalii despre eficiența extraodinară a tratamentului spa BALMAIN COULEURS COUTURE ce oferă culori vibrante, de lungă durată, infuzate cu ingrediente care sporesc culoarea şi vitalitatea părului, ce poartă semnătura brandului: Argan Elixir şi Proteină de Mătase.

Tratamentul spa BALMAIN COULEURS COUTURE poate fi adaptat pentru orice tip de client. Această experienţa începe prin consultarea personalizată a culorilor, continuă cu un Tratament SPA pentru colorarea părului şi se termină cu recomandări şi sfaturi pentru acasă. Balmain vă oferă posibilitatea să testați culorile fără compromisuri cu ajutorul Consultation Boutique un mod revoluționar de a încerca o culoare nouă, cu ajutorul unui sistem de lux cu clipsuri. Clipsurile conţin o varietate de tonuri, inclusiv tonuri naturale, calde şi reci, care permit testarea fără un angajament. Prin vizualizarea culorii în părul dumneavoastră, veţi observa diferenţa şi veţi câştiga încredere să vă schimbați culoarea. Astfel veţi observa cu uşurinţă care tonuri vi se potrivesc cel mai bine.

BALMAIN COULEURS COUTURE este prezentă doar în saloanele de lux și conține un număr exclusiv de 60 de nuanțe, pentru creativitate fară limite. Gama Couleurs Couture o textură luxoasă , cremoasă, ușoară, cu un conținut de amoniac scăzut, cu micro pigmenți puri de bază de albastru/violet, infuzată cu Proteine de Mătase, Argan Elixir, Ulei de Nucă de Cocos și Ulei de semințe de In.

Aceste ingrediente cheie tratează părul în timpul serviciului de colorare: regenerează – proteina de mătase și semințele de in conțin 17 amino acizi pe care îi găsim în părul uman; hidratează – uleiul de argan și ulei de cocos au proprietăți emoliente ce tratează părul și ajută micro pigmenții să pătrundă în interiorul cortexului.

BALMAIN COULEURS COUTURE acoperă 100% părul alb (N/0.2/ 0.3/0.35), oferă o deschidere de pănă la 4/5 nivele și oferă rezultate de lungă durată.

Pentru a finaliza experienţa BALMAIN COULEURS COUTURE, fiecare Tratament SPA este prevăzut cu un serviciu suplimentar. Acest serviciu include o consultaţie personalizată si un tratament special pentru acasă, un prim pas al unei rutine de îngrijire a culorii. Tratamentul pentru acasă este recomandat să se folosească la 24 sau 48 ore după serviciul de culoare, după ce pigmentul este complet stabilizat, pentru a revitaliza părul şi proteja culoarea.

Pornind de la premisa că fiecare fir de păr este unic și are nevoie de un tratament personalizat, BALMAIN HAIR COUTURE a creat gama de produse de îngrijire și styling, pentru a revitaliza și regenera părul și pentru a-i reda aspectul tineresc. Fiecare Tratament SPA Couleurs Couture se realizează cu produse de îngrijire Balmain de cea mai bună calitate pentru a menţine pigmentii şi pentru a extinde durata de viaţă a culorii și conțin aceleași ingrediente ce poartă semnătura brandului: Proteina de Mătase şi Argan Elixir, pentru regenerarea firului de păr.

Accesoriile pentru păr Balmain sunt create pentru a sublinia stilul de viață Balmain Hair Couture, iar colecția dedicată părului este o parte esențială a ADN-ului Balmain Hair Couture, care diferențiază clar brand-ul de orice concurent de pe piață.

Balmain Hair este un concept unic, care este mai mult decât un șampon, este o lume ce oferă saloanelor 5 colecții diferite într-o singură experiență și se adresează hair stilistilor creativi, fashion și trend-setting, orientati spre servicii de calitate, care folosesc produse de cea mai bună calitate și cărora le place să învețe și sunt pasionați de ceea ce fac.

 

 

Leave a Reply