Ziua de 1 Mai trece, gustul inconfundabil rămâne

Cunoașteți întrebările acelea ale prietenilor referitor la ce planuri ai cu o anumită ocazie. De genul “unde faci Revelionul” sau “unde mergi de 1 Mai”. Ei bine, anul acesta nu mai sunt la modă, cel puțin în ceea ce privește mini vacanța de 1 Mai. Dar memorabilele grătare rămân valabile, iar de gustul inconfundabil se ocupă Vegeta Natur. 

Suntem cu toții dornici de ieșiri la iarbă verde și de întâlniri cu prietenii la un grătar. Nu doar pentru că se apropie 1 Mai, sărbătoare pe care așa am petrecut-o în fiecare an, ci și pentru că stăm în case de aproape două luni. 

Am stabilit deja că respectăm criteriile de distanțare fizică, ca urmare planurile de vacanță sunt incerte. Cert este însă că și de 1 Mai vom sta acasă, dar la grătar nu trebuie să renunțăm! Putem să ținem cont de gusturile și preferințele tuturor și să așezăm o masă bogată și variată, de la care toată lumea să se ridice mulțumită. Pentru că  #vegetanatur are ceva pentru fiecare. Are condimente naturale, fără aditivi, coloranți alimentari și conservanți, pentru fiecare tip de carne. Chiar și pentru legume. Nici nu știi cât de ușor poți să-ți încânți familia cu aromele naturale și suculența unui grătar de primă clasă.
Unii preferă carnea de porc. Fie că este cotlet, fleică sau ceafă, Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc este trucul care ridică grătarul la un alt nivel. Și nu cere cine știe ce efort. Trebuie doar folosit un plic de condiment la 600 de grame de carne. Presară-l, toarnă puțin ulei, masează bine carnea și ai răbdare jumătate de oră, până o pătrund aromele.

Nu ai grătar, că locuiești într-un apartament și nu poți lăsa fumul să pătrundă în toate țesăturile din casă? Nu e problemă, o poți pune la cuptor. Știu sigur că se poate, am încercat!


Sau poate vrei să prepari pulpe de pui aurii și suculente. Curcuma, chimenul, coriandrul, scorțișoara și chilli din dozele de Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu sunt secretul pentru a obține o friptură de pui impecabilă. 

Bun, acum că știm și cum se poate prepara un grătar savuros nu mai rămâne decât să punem pe lista de cumpărături Vegeta Natur pentru ce fel de carne dorim să pregătim.

Leave a Reply