Costa Coffee va fi și în ceștile noastre

Costa Coffee va reveni curând pe piața românească, anunță Coca-Cola, care a achiziționat Costa Coffee în ianuarie 2019 și a accelerat consolidarea business-ului. Costa Coffee este liderul companiilor de cafea în Marea Britanie și are o prezență puternică în Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

Costa Coffee este o cafea de o calitate deosebită, obținută după 112 de încercări, care au dus pas cu pas la crearea aromei sale perfecte, acum 50 de ani, la momentul lansării sale.

“Pentru a surprinde cât mai bine apetitul pentru cafea – dimineața sau după-amiaza acasă sau în timpul zilei la serviciu, începând cu luna iunie, oferim o gamă completă de cafea ambalată, disponibilă în retail, în HoReCa sau la birou, cum ar fi: cafea boabe, cafea măcinată și, mai târziu, în septembrie, capsule de cafea. Dar venim și cu soluții pentru cei care preferă să își bea cafeaua on the go, cum ar fi espressorul Costa Express”, declară Mihaela Hoffman, Marketing Manager la Coca- Cola HBC România, într-un interviu acordat revistei Biz.

Coca‑Cola HBC este primul îmbuteliator al Companiei Coca-Cola care lansează cafeaua Costa la o scară atât de impresionantă: în 15 țări, doar în 2020. Acestea sunt: Bulgaria, Polonia, Elveția, Grecia, Cipru, Ungaria, România, Croația și Slovenia, Cehia, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Rusia și Austria. Suntem onorați că România este printre primele piețe în care are loc această lansare, este încă o dovadă a importanței pe care țara noastră o are la nivel de grup.

În următorii trei ani, Costa Coffee va fi disponibilă pe toate cele 28 de piețe în care Grupul Coca-Cola HBC este prezent.

Coca-Cola HBC este o companie cu creștere solidă din industria de FMCG și un partener strategic al Companiei Coca-Cola, cu volume anuale vândute de peste 2 miliarde de unități. Compania activează
într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, deservind o populație de peste 600 de milioane de pesoane. Coca-Cola HBC este una dintre cele mai sustenabile companii conform criteriilor ESG, cum ar fi Indicele de Sustenabilitate Dow Jones, CDP, MSCI ESG și FTSE4Good, printre altele.

 

Leave a Reply