Lino Lada vrea să fie cea mai dulce bucurie!

Lino Lada este o cremă tartinabilă din ciocolată, care continuă să seducă gustul consumatoarelor (bine, și consumatorilor!) din 1998, de când a fost lansată. Este prezentă pe piață în variante destinate tuturor pofticioșilor, astfel încât gusturile să fie satisfăcute pe deplin. Iar scopul acestui articol este să vă facă poftă! 

LINO LADA este obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – crema este perfectă pentru a fi consumată pe pâine,  pentru umplerea clătitelor și prăjiturilor, cu înghețată sau ca atare, ca desert.


Pentru că preferințele consumatorilor sunt diversificate, exact așa este și gama LINO LADA, pentru a-i mulțumi pe toți. Adori gustul exotic, tropical? Atunci sortimentul LINO LADA cu nucă de cocos este pentru tine. Cremă albă, din lapte, și bucățele de nucă de cocos, numai bună de mâncat cu lingura. Cine să mai aibă răbdare pâna se fac foile de clătite…


Te dai cumva în vânt după alune de pădure? Le găsești în crema supertartinabilă LINO LADA cu lapte și alune de pădure, făcută să îți satisfacă poftele. O combinație irezistibilă care poate fi oferită fără grijă și copiilor. Ba chiar recomandată și lor, fiind bogată în calciu, un nutriment necesar creșterii sănătoase și echilibrate.


Delicioasa cremă tartinabilă din ciocolată neagră și alune de pădure, un produs Premium, de cea mai înaltă calitate, cu cel mai mare procent de alune conținute (16%), suntem siguri că va satisface și cele mai exigente gusturi. Și pentru că ambalajul are un design cu totul special (folie imprimată cu auriu), poți foarte bine să o și dăruiești cuiva drag.


Ce te faci dacă îți place și crema albă, și crema neagră, și-ai mânca din amândouă? Fii pe pace, este și pentru tine o variantă: LINO LADA Duo. Lapte integral, cacao și alune, toate dintre cele mai bune, o combinație de alb și negru preferată de cei mai mulți consumatori.
Cu o valoare energetică ridicată, crema tartinabilă LINO LADA Duo este ideală pentru copii și sportivi. Poate fi consumată ca și ingredient în deserturi sau pe pâine, la micul dejun.

Leave a Reply