Club Tefal oferă noutăți și inspirație

Începând cu 2018, an de an, membrii Club Tefal, comunitatea celor pasionați de experiențe gastronomice unice și produse care fac viața mai ușoară, au beneficiat de produse minunate, dacă au achiziționat electrocasnice Tefal pentru bucătărie sau articole din segmentul: tigăi, oale și oale sub presiune.

Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor, de peste 60 de ani, cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, compania oferă soluții inovatoare și practice pentru a face viața mai ușoară.

A sosit acel moment în care reluăm discuția despre Club Tefal. Pentru a deveni membru al comunității e nevoie de doar câțiva pași: începeți prin a cumpăra orice produs Tefal pentru bucătărie, de băgat în priză, sau tigăi, oale sau oale sub presiune.

Apoi, intrați pe clubtefal.ro, vă creați cont, înregistrați factura și acumulați puncte, care reprezintă 5% din valoarea cu TVA a produsului achiziționat. Vă inspirați din relatările celor cu experiență în comunitate și aflați cum puteți schimba punctele adunate pe produse minunate. La final, răsfoiți catalogul de produse ce pot fi achiziționate cu puncte, iar când ați atins numărul aferent produsului dorit, trebuie doar să îl revendicați, iar Tefal îl livrează în cel mai scurt timp.

Pasionații se pot abona la newsletter-ul Clubului Tefal, care le-a pregătit exclusivități și „bunătăți”. Sunteți așteptați, de asemenea, la Club Tefal România, grupul de Facebook dedicat fanilor Tefal.

 

Leave a Reply