Dezlegare la pește, dezlegare la EVA

Peștele este practic, potrivit în orice zi, cu excepția posturilor. Și pentru că de tot despre post este vorba, pentru cei ce au reușit să-l tină, sărbătoarea Floriiloreste o zi cu dezlegare la pește. Pentru ceilalți este încă o ocazie de a consuma pește, iar pentru toți un moment propice de a degusta conservele EVA, preparate din cele mai bune părți ale peștelui și bogate în proteine valoroase, ce conțin aminoacizi și minerale esențiale.

 

O primă recomandare pentru masa de sărbătoare sunt sortimentele de conserve de sardine, un pește care conține o cantitate de mercur mult mai mică decât alte specii. Pentru toate gusturile, pentru toate preferințele, EVA a pescuit în Marea Adriatică și îți pune pe masă Sardine în ulei vegetal și Sardine în ulei vegetal cu lămâie (în mod tradițional, lămâia adăugată la diverse preparate îmbunătățește digestia), Sardine în sos tomat, Sardine în sos picant sau Sardine în ulei de măsline.

 

Vrei să înceapă masa cu o gustare? Bazează-te pe EVA File de macrou în ulei vegetal și File de macrou în sos tomat. Va trebui doar să prăjești câteva felii de paine toast, pe care să îl servești!

O combinație absolut delicioasă este cea din orez, salată de cartofi sau paste cu EVA File de hering în ulei vegetal sau File de hering în sos tomat, ambele sortimente încântându-i – garantat! – și pe cei mai pretențioși consumatori de pește. 

Dacă până acum ai ocolit șprotul considerându-l un pește prea mic (are o lungime de 8-16 cm) și neînsemnat, să știi că ai gresit și i-ai făcut o mare nedreptate. Pentru că șprotul, așa mic cum este el, nu este cu nimic mai prejos decât sardina din punctul de vedere al nutrienților. Cât despre cât poate fi el de gustos, nu rămâne decât să te convingă conservele EVA Șprot în ulei vegetal sau Eva Șprot în sos tomat.

– PUBLICITATE – 

Leave a Reply