Monini, o alegere savuroasă și sănătoasă!

O nutriție inteligentă și sportul practicat consecvent ani de zile pot fi combinația câștigătoare pentru prevenirea multor boli, prelungirea duratei și calității vieții și reprezintă  soluția ideală pentru a ne menține tineri și frumoși pentru o perioada lungă de timp.

După ce depășim 35 sau 40 de primăveri natura pare să ne facă să simțim din plin fiecare trecere de an. Prima măsură pe care trebuie să o iei este să iți adaptezi alimentația. O minte sănătoasă într-un corp sănătos reprezintă condiția obligatorie pentru o viață armonioasa. Sănătatea mintii și a trupului sunt susținute printr-un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată, activitate fizica, timp liber petrecut în natura și cu familia, citit, plimbat, toate astea menite să contrabalanseze ritmul nebun și viață stresanta în care ne regăsim cu toții în ultima vreme.


Uleiul de măsline este foarte popular în rândul celor care vor să mănânce sănătos. Uleiul de măsline conține 3 antioxidanți de preț: vitamina E, polifenoli și fitosteroli. Antioxidanții au efecte benefice atât în organism, daca sunt consumați, cât și pentru piele, daca sunt aplicați la nivelul acesteia. Peste 24% din conținutul acestui ulei este alcătuit din grăsimi saturate, acizi grași Omega-3 și acizi grași Omega-6. 75% din compoziția uleiului de măsline este alcătuită din grăsimi mononesaturate, care sunt extrem de sănătoase.
Monini Classico este uleiul de măsline extra ­virgin renumit pentru aroma să con­secvență.
Parfum: fructat, ierburi
Aroma: uşor migdalat, gust uşor amar şi picant
Densitate: vâscozitate medie
Culoare: verde cu nuanţe de galben-auriu
Aciditate: 0,4% jumătate din limita legală maximă admisă la uleiul de măsline extravirgin (0,8%). Este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care într-adevăr completează orice fel de mâncare. Este indicat pentru toate utilizările în bucătărie : sosuri, fripturi, garnituri.

Mai multe informații aici sau pe www.facebook.com/MoniniRomania

Leave a Reply