S-a deschis Maison Blanche, salon elegant și exclusivist în Dorobanți

Cadoul de Crăciun, pentru divele din zonă și pentru toate doamnele dornice de servicii de beauty de înaltă clasă, a fost recenta deschidere a salonului Maison Blanche din Calea Dorobanților 111-131. Designul, tehnologia extrem de avansată și materialele de îngrijire de la cei mai exclusiviști producători îi oferă o notă de unicitate ce îl va distinge în opțiunile clientelor.

Săptămâna trecută s-a lansat noul salon de îngrijire personală Maison Blanche, o adevărată oază de relaxare și înfrumusețare, în cartierul Dorobanți. 
Lavinia Zorkot, proprietara afacerii, ne-a oferit turul complet al locației și a explicat amănunțit ce îsi propune cu noul salon.


Acesta este prin locație, design, dotări și materiale folosite, destinat segmentului de lux al consumatorilor. Serviciile sunt executate de personal bine instruit și cu produse de îngrijire de la Balmain Hair Couture, Wella System Professional și Tahe Organic Care. 
Noutatea absolută o constituie spa-ul dedicat părului, care începe cu aplicarea unei măști pre-wash unice în lume de la Tahe Organic Care, care hidratează firul de păr, acționând din interior. Acest produs revoluționar, organic, necesită multă precizie și pricepere, prin urmare este aplicat de personal instruit de producător, după cum a explicat reprezentantul Tahe Organic Care în România.


Tratamentul este completat cu alte produse de îngrijire, în funcție de caracteristicile și necesitățile fiecărui păr. Rezultatele sunt apoi menținute cu produse care pot fi folosite la domiciliu, de fiecare dintre noi.

Dealtfel salonul dispune de o gamă largă de produse de top, de la Balmain Hair Couture și Wella Professionals, care pot fi cumparate, atât pentru a face un  cadou de Crăciun (sau pentru orice perioadă a anului), cât și pentru folosința personală. 
Despre noua colecție de accesorii de la Balmain Hair Couture am mai relatat, dar trebuie remarcată încă o dată eleganța exclusivistă a produselor.

În esență, noul salon din Dorobanți vine în completarea altora din zonă, cu un plus de eleganță și rafinament și cu servicii exclusiviste, care îl diferențiază. Este binevenit!

L.E. Salonul este închis la momentul mai 2024. 

Leave a Reply