Minimalism și eleganță – colecția de sărbători Balmain Hair Couture

Balmain Hair Couture, prin noua sa colecție de seturi cadou și accesorii în ediție limitată, aduce „Orașul luminilor” în casa noastră. Detaliile aurii, ce poartă semnătura casei de modă Balmain, sunt puse elegant în valoare, pe ambalajele inspirate, ce devin la rândul lor accesorii prețioase. 

De la Golden Backstage Session Case, până la accesorii pentru păr în ediție limitată, cu detalii aurii ce poartă semnătura casei de modă Balmain, placate cu aur de 18K , seturile de cadouri toamnă-iarnă din 2021 sunt cadourile perfecte de Crăciun pentru a-i surprinde pe cei dragi.

Colecția cuprinde Calendare Cadou, de diferite dimensiuni, cu o selecție de produse ce fac ca sărbătorile să fie și mai strălucitoare.

Limited Edition Fall-Winter 2021

Limited Edition Gift Calendar FW21 este inpirat de frumusețea sărbătorilor de iarnă din Paris, de clădirile luxoase, antice acoperite de zăpadă care conțin 10 produse pentru păr Balmain Hair Couture must-have în acest sezon.

Varianta Large conține: Thermal Protection Spray, Moisturizing Shampoo & Conditioner Travel Size, Argan Moisturizing Elixir, Leave in Conditioning Spray Travel Size, Mini Detangling Spa Brush, Black Fourche, Texturizing Salt Spray, Golden pocket mirror, and Scented Candle.

Varianta Medium conține: Texturizing Salt Spray, Moisturizing Styling Cream, Argan Moisturizing Elixir, Golden pocket mirror, and Scented Candle.

Sunt disponibile Seturi Cadou compuse din produse esențiale de îngrijire, în ediție limitată FW21. 

The Moisturizing Gift Set FW21

The Moisturizing Gift Set este creat pentru a oferi hidratare optimă și protecție pentru părul natural și pentru părul vopsit. Produsele din acest set oferă protecție împotriva razelor UV și îmbunătățește retenția culorii. 
Conține: Moisturizing Shampoo, Moisturizing Conditioner, și Moisturizing Repair Mask.

The Revitalizing Gift Set FW21

The Revitalizing Gift Set este un tratament intens pentru părul foarte uscat, deteriorat sau foarte procesat. Conținutul Revitalizing Gift Set a fost creat pentru a întări, reconstrui și repara părul din interior. 
Conține: Revitalizing Shampoo, Revitalizing Conditioner, and Revitalizing Mask.

Couleurs Couture Care Gift Set FW21

Couleurs Couture Care Gift Set este un tratament intens pentru părul vopsit, deteriorat sau foarte procesat. Conținutul Couleurs Couture Care Gift Set a fost creat pentru a repara, întări și revitaliza părul pentru a prelungi culoarea părului mai mult timp. 
Conține: Couleurs Couture Shampoo, Couleurs Couture Conditioner, Moisturizing Styling Cream

Backstage Session Case FW21 este cadoul perfect, pe care ți-l poți oferi ție sau cuiva drag. 

Limited Edition Fall-Winter 2021 Backstage Session Case este inspirată de detaliile aurii ce poartă semnătura casei de modă Balmain. Backstage Session Case, în combinație cu logo-ul în relief, o transofrmă într-o geantă de lux, care conține toate elementele esențiale pentru îngrijirea părului pentru a avea mereu un păr sănătos. Cureaua pentru încheietura mâinii este confortabilă și foarte ușor de purtat în timpul călătoriei. Conținutul Limited Edition Fall-Winter 2021 Backstage Session Case a fost creat special pentru a acorda protecție părului în timpul sezonului toamnă-iarnă. 
Conține: Texturizing Salt Spray; Thermal Protection Spray; Golden Pocket Mirror. 

CORDLESS STRAIGHTENER

Limited Edition Cordless Straighteners din acest sezon sunt produse de lux, foarte atrăgătoare. Un must have pentru backstage sau pentru călătorii.

Placa de îndreptat părul fără fir este indispensabilă atunci când călătorești și dorești să-ți retușezi părul rapid. Placa vine împreună cu o geantă personalizată cu logo Balmain și are un sistem de protecție împotriva căldurii (în interior) pentru a putea păstra în siguranță placa imediat după ce o folosești. Tehnologia avansată a plăcilor din titan oferă rezultate perfecte pentru a avea mereu un păr sănătos. Are 3 setări de temperatură (de la 160 ° C / 320 ° F la 200 ° C / 392 ° F) și se oprește automat după 30 de minute. Autonomia bateriei este de 30 minute, timp în care te poti bucura un styling fără efort.

Toate produsele sunt disponibile în saloanele partenere Balmain Hair Couture prin intermediul Selena ES Romania, unic distribuitor Balmain Hair Couture în România : www.selenaprofessional.ro

 

One comment

Leave a Reply