Pentru Sărbătorile de iarnă, Floria propune simplitate și eleganță

Colecția de iarnă de la Floria.ro recomandă simplitate, eleganță, bun gust și grijă pentru mediu, folosirea plasticului fiind pe cât posibil, limitată. Sunt preponderente decorațiunile naturale și cât mai simple, aranjamentele florale cu lemn, conuri de brad, flori de bumbac, batoane de scorțișoară, felii de lămâie, măr și portocală uscate.

Colecția din acest an de Floria.ro este parcă creată pe gustul meu. După încă un an dificil pentru toți, am ajuns să apreciez și mai mult, dacă acest lucru este posibil, confortul și siguranța locuinței. Decorarea ei cu aranjamente florale îmi produce mereu bucurie, iar în această perioadă îmi sporește senzația de bine, calm.

Ce noutăți aduc Sărbătorile de iarnă?

O noutate în colecția de iarnă Floria.ro o reprezintă bradul de poveste, complet decorat, în acord cu preferințele clientului, care creează atmosfera perfectă de Crăciun. Fie că vorbim de brad natural, brad în ghiveci sau brad artificial, designerii Floria.ro realizează un decor de Crăciun 100% personalizat, adaptat preferințelor, spațiului și bugetului. Bradul împodobit este un produs dedicat atât persoanelor fizice, cât și companiilor și este oferit în premieră de Floria.ro.

Potrivit designerilor Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, tendința florală a acestor sărbători este dată de minimalism și natural. Și la nivel cromatic este preferat minimalismul, aranjamentele florale propuse fiind în tonuri de alb și verde, cu accente de roșu, date de clasicii trandafiri roșii ori mere uscate.

“Când vorbim despre aranjamente florale potrivite pentru sărbătorile de iarnă sau pentru orice alt eveniment, minimalismul se referă la găsirea unui echilibru între eleganță și simplitate. În colecția de Crăciun, folosim întotdeauna elemente naturale, de la lemn și conuri de brad, la fructe uscate ori batoane de scorțișoară. Designerii noștri le îmbină atent în diverse combinații, în buchete sau aranjamente unice și originale, pentru a reda atmosfera de sărbătoare prin fiecare detaliu”, a precizat Marina Popescu, Director General, Floria.ro.

Astfel, în cele peste 50 de produse ale colecției se regăsesc brazi miniaturali, decorați  în nuanțe de roșu și cu elemente naturale, precum feliile de măr uscat și conuri de brad, dar și coronițe de Crăciun, buchete și aranjamente florale, cu decorațiuni naturale,cum ar fi brad, pin, lămâie, steluțe și globuri decorative.

Cadoul floral- alegerea ideală pentru parteneri, la final de an

Magia sărbătorilor vine și din bucuria de a dărui, de a ne arăta recunoștința pentru cei din jur, de a mulțumi celor din jur, într-un mod frumos și inspirat. Există o mulțime de variante de cadouri corporate, dar aranjamentele florale elegante rămân unul dintre cele mai bune moduri de ne arăta aprecierea, respectul și recunoștința față de partenerii de business.

“Dacă acum sute de ani, un buchet de flori era cadoul perfect, în zilele noastre, codul bunelor maniere nu s-a schimbat. În continuare, cel mai potrivit cadou este cel floral. Pentru mediul de business, totusi, recomandăm aranjamentele din flori prețioase și elegante, în locul buchetelor. Pentru acest sfârșit de an, sunt populare aranjamentele glam, cu decorațiuni și flori naturale, aranjamente decorative, construite din crengi de brad naturale, decorate în nuanțe imperiale ori coronițe din brad natural, decorate cu flori de lotus, scorțișoară și felii de lămâie uscată”, a mai precizat Marina Popescu.

Aranjamentele și decorațiunile din colecția de Crăciun au prețuri ce pornesc de la 110 de lei și sunt disponibile aici.

Leave a Reply