Este timpul să-ți faci un cadou!

Serile lungi de iarnă vin la pachet cu diverse mici bucurii: un ceai cald sorbit din cana preferată, în compania cuiva drag, aroma prăjiturilor de sezon, pe care o îmbrățișăm cu plăcere, atmosfera dominată de lumini calde, parfumul delicat al citricelor, acoperit de cel mai puternic, al acelor de brad.

Iar în aceste seri lungi de iarnă, când parcă și goana noastră zilnică se mai domolește, găsim răgazul să citim cartea aceea începută și apoi amânată, să ne respectăm promisiunea de a ne acorda mai mult timp pentru noi. 
Într-o astfel de după amiază dominată de îngăduință față de mine și ceilalți, am pășit în cabinetul din București al Careless Beauty, cu scopul precis de a mă abandona în mâinile Claudiei Cotarcea, farmacist estetician ce stăpânește tehnici de îmbunătățire a stării fizice și spirituale, folosindu-se de produsele naturale ale brandului și de experiența personală.

Despre produse și cele două fondatoare ale companiei, Elena Oancea, chimist estetician și dr. Ioana – Adina Oancea, am relatat și puteți reciti, dar ceea ce doresc să subliniez este experiența traită în cabinetele Careless Beauty, care le aparțin.  
De la alegerea casei, a zonei în care aceasta se află, la mobilierul din lemn și decorațiunile și accesoriile din materiale naturale, la fundalul sonor și la aromele ce te înconjoară, totul este destinat instalării și amplificării stării de bine. 

Timpul petrecut în cabinet este timp dedicat exclusiv ție, în care produsele ce poartă amprenta plantelor conlucrează cu celelalte elemente, pentru a te ajuta să recâștigi energia și vitalitatea. În timp ce îți sunt aplicate terapiile pe care le-ai ales, gândul poate zbura liber la cele mai plăcute destinații, iar senzația de eliberare este inegalabilă.
Dincolo de aceste trăiri, rămâne rezultatul palpabil: un ten curat și luminos, hidratat și mai ferm. Iar dacă dorești să continui tratamentul, există numeroase variante de abonamente, gândite pentru necesitățile fiecărui pacient. 

Cel care mi-a surâs este abonamentul BOOSTER, care promite rezultate uimitoare, ce cred că ar corespunde dorințelor unui eșantion important de cititoare și consumatoare de produse de gen: 
Iluminare VIZIBILĂ si RAPIDĂ a pielii; 
Curățare și hidratare intensă;
 
Întinerirea și regenerarea celulară profundă;
 
Tonus și aspect general al tenului VIZIBIL îmbunătățite;
 
Atenuarea petelor pigmentare;
 
Pielea își recăpăta elasticitatea și fermitatea;
 
Diminuarea “bărbiei duble”;
 
Echilibrarea circuitului limfatic;
 
Echilibrarea energetică a celor 12 meridiane ale corpului;
 
Detensionare și relaxare;
 
Restructurarea fibrelor de colagen și elastină prin administrarea continuă (2,5-3h ore) de acizi organici vegetali cu rol anti-aging;
 
Remodelarea mușchilor faciali și ai gâtului;
 
Remodelarea mușchilor de pe zona bustului; 
Chipului îi este redată expresivitatea naturală.

Ce înseamnă practic aceste 4 săptămâni de BOOSTER ANTI-AGING Lilium Platinum by Elena Oancea?

Prioritate în preluarea programărilor; 
Diagnoză energetică a meridianelor corpului; 
Efectuarea ședințelor în decursul unui an; 
15% reducere la produsele Careless Beauty achiziționate în cabinetele noastre sau prin comandă telefonică; 
Livrare gratuită la orice cantitate comandată de produse Careless Beauty; 
Consiliere gratuită cu privire la formarea unui ritual de îngrijire corporal; Diagnoză grad celulită, vergeturi, spărturi vasculare; 
Posibilitatea de a ceda 1 săptămână din abonamentul tău către 1 persoană;  
Un preț preferențial de 16.000 Ron, cu  posibilitatea de a plăti în 3 rate fără dobândă; 

Abonamentul cuprinde 4 săptămâni a câte 7 terapii/săptămână programate oricând în decursul unui an , adică 28 de terapii/an. Timpul dedicat unei
terapii este de 2,5-3 ore/zi.
Despre cât de complexă este terapia și ce produse inovative sunt folosite nu vă pot oferi detalii, dar le puteți găsi aici .
În casa cu miros de plante se aud glasuri vesele de fete care muncesc cu plăcere și paciente care au lăsat grijile la cuier, ferecate în buzunarele hainelor. 
Ea se află pe str. dr. Nicolae Tomescu, la numărul 10. 

Leave a Reply