Dermato-cosmetice și terapii ce poartă amprenta plantelor

Există o tendință, manifestată în special în mediul urban, de reconectare la natură, la vechile obiceiuri și tradiții, de redescoperire a echilibrului pe care ni-l oferă planeta. 

Filosofia pe care o urmează Careless Beauty, compania care de peste 30 de ani produce dermato-cosmetice bazate pe studiul și prelucrarea speciilor de plante terapeutice românești, este în deplin acord cu această tendință, pe care fondatoarele companiei au anticipat-o prin activitatea lor.  
“Cosmeticele naturale Careless Beauty sunt mai mult decât compoziții cosmetice vegetale biologic active, cu rol antioxidant și regenerativ pentru pielea umană. Ele înmagazinează și vibrația plantelor. Prin procesul nostru unic de manufacturare și procesare, permitem plantelor să crească natural în culturile proprii, fără să le expunem la îngrășăminte de sinteză sau factori poluanți și fără a le combina cu ingrediente de sinteză care să modifice vibrația compoziției. Le ajutăm prin îmbogățirea solului cu minerale și cristale specifice, focusându-ne spre creșterea vibrației pământului în care acestea se dezvoltă” explică Dr. Ioana – Adina Oancea,  co-fondator al companiei alături de Elena Oancea, chimist estetician. 
Experiența de peste 30 de ani în producția dermatocosmeticelor  cumulată cu  înțelepciunea unei tradiții de familie de peste 150 de ani în lucrul cu natura le permite să afirme: ”ceea ce aducem într-un produs cosmetic nu este doar materialul vegetal biologic activ, ci și corpul cuantic al plantei împreună cu toată activitatea sa energetică”.
 

Unele specii contribuie în susținerea și dezvoltarea altor specii, altele înmaturarea și întărirea sistemului nostruimunitar și foarte multe în tratareadiverselor afecțiuni ale pielii sau a celor de ordin intern. De la Hypocrate și până în prezent, plantele si-au pus amprenta înmenținerea sănătății umane, iar știința demonstrează, zi de zi, cum anumiți compuși chimicivegetali și noi specii de plante ne pot salva de la un proces prematur de îmbătrânire celulară.

O atât de intimă apropiere de natură a celor două fondatoare ale companiei, mamă și fiică, le-a oferit acestora posibilitatea de a înțelege dimensiunea reală și mecanismele acestei lumi.  
“Fiecare specie de plantă dezvoltă propriul corp cuantic, asemeni fiecărui om care propagă propria energie aurică. Energia fiecărei plante, vibrația si frecvența pe care se dezvoltă, toate acestea sunt ingrediente alchimice în cosmeticele noastre vegetale. Din acest motiv, corpul nostru răspunde imediat la textura, mirosul și vitalitatea acestor produse complet naturale. Vibrația plantelor este extrem de calitativă și de înaltă. Ea poate constitui o întreagă știință, iar fizica cuantică o explorează și o măsoară, astăzi, prin diferiți senzori vibraționali”, explică Dr. Ioana – Adina Oancea.

Nu doar compozițiile cosmetice dar și terapiile care sunt aplicate în cele două saloane Careless Beauty din București și Constanța urmează această filosofie, a apropierii de natură, fără a altera nimic din echilibrul său. 

“Avem grijă că tu să primești formulări capabile să regenereze epiderma în profunzime. Credem cu tărie că este timpul să învățăm să ne armonizăm cu natura, cu valorile ei și cu incondiționalitatea cu care ne hrănește corpul, mintea și sufletul. La asta lucrăm zilnic la Careless Beauty și cu asta te vom surprinde ori de câte ori vei păși pragul cabinetelor noastre” încheie Ioana – Adina Oancea. 

One comment

Leave a Reply