Locurile la evenimentul caritabil “Cina pe nevăzute” au fost epuizate!

Evenimentul caritabil “Cina pe nevăzute”, organizat de Rotary Club București în parteneriat cu MET și JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a înregistrat un succes peste așteptări, locurile fiind deja epuizate.

Evenimentul, care va avea loc pe 13 Decembrie, la ora 19, în salonul AB al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, este dedicat sprijinirii membrilor Asociației Nevăzătorilor din România în demersul acestora de a cumpăra o imprimantă Braille, al cărei cost este de 15.000 de euro. 
Inițiativa se bucură de sprijinul MagnaPharm, Smart Experience, Bunzl. 

Deși locurile sunt epuizate, cei care doresc să sprijine această inițiativă pot dona orice sumă în contul Asociației Rotary Club București RO89CBCEB31930RON2937585 (CEC Bank, Ag. Sala Palatului), cu mențiunea “Cina pe nevăzute”. 

Rotary este o organizaţie mondială ce grupează peste 1,4 milioane de reprezentanţi ai elitei profesionale, de afaceri și lideri ai comunităţilor locale. Membrii cluburilor Rotary, cunoscuţi și sub numele de Rotarieni, oferă servicii umanitare și încurajează promovarea standardelor etice ridicate în toate profesiile, ajutând la instaurarea păcii și înţelegerii în lume.

Credit foto: facebook
anjo.ro

 

 

 

Leave a Reply