EVA de ton este un etalon

Unul dintre alimentele preferate pentru dietele de slăbire este peștele, datorită aportului redus de calorii și a proprietăților sale, precum sațietatea, aportul mare de proteine, vitamine și minerale de calitate, ușurința digerării și a metabolizării rapide de către organism. De aceea, nutriționiștii recomandă atât adulților cât și copiilor, consumul de pește cel puțin odată pe săptămână.

Alături de peștele sub formă proaspătă sau congelată, cel sub formă de conservă este poate cel mai îndemână. Pentru a nu face rabat de la calitate, tonul din conservele de ton EVA este unul proaspăt pescuit, iar bucățile folosite sunt atent selecționate.

Tonul este un pește răpitor preferat de nutriționiști pentru calitățile sale. În primul rând este bogat în proteine, dar slab caloric (100 kcal/100 g), are un conținut redus de grăsimi și este fără colesterol. Celor care consumă ton, sub formă de conservă sau proaspăt, le scade riscul de atac de cord și de accidente vasculare cerebrale, datorită proteinelor de înaltă calitate și grăsimilor ,,bune”, cum sunt acizii grași Omega-3 și Omega-6.

O conservă de ton poate reprezinta o masă în sine, o sursă de proteine într-o salată sau baza unui oricare alt preparat, înlocuind carnea de pasăre sau porc. Se pot prepara, de asemenea, chiftele și musaca, sau se poate adăuga în paste și pizza. Dar și sandwich-uri cu castraveți murați, cu ouă sau cu maioneză.

Trebuie doar să alegem dintre EVA Ton bucăți în ulei vegetal, EVA Ton bucăți în ulei de măsline, EVA Ton în suc propriu sau EVA Ton mărunțit în ulei vegetal.

Pentru momentele de relaxare în care se dorește servirea unei gustări o variantă la îndemână este EVA Pateu de ton. Fin, gustos și foarte tartinabil, acest pateu este o alegere excelentă pentru persoanele a căror nutriție necesită mese dietetice sau pentru cei care pur și simplu au grijă de sănătatea lor. Se potrivește perfect cu o felie de lămâie sau cu măsline negre ori verzi.

Leave a Reply