Poftește la Matache!

Trecem din ce în ce mai rapid prin tot felul de schimbări, devenim tot mai adaptabili, pentru a face față provocărilor cotidiene. Dar reușim să ne păstrăm reperele, iar în privința gusturilor alimentare respectăm tot mai mult rețetele meșteșugarilor din trecut, evident și ele adaptate. 

Când deschidem în fugă frigiderul și ne manifestăm nemulțumirea cu privire la conținutul său, sau chiar la lipsa acestuia, trebuie să avem în minte că alegerea se face la raft. Dacă la supermarket ne lăsăm tentați de oferte sau prețuri accesibile, nu trebuie sa ne mai mire dezamăgirea pe care o încercăm uneori acasă. 
Nu spun că nu ar trebui să experimentăm, pentru că acesta este farmecul vieții, dar o putem face cu măsură, iar ca regulă de bază ne putem orienta spre ceea ce cunoaștem și apreciem. 
Pentru mic dejun, pauza din cursul zilei sau chiar diverse preparate pentru cină, mezelurile de la Matache Măcelaru’ sunt mereu o alegere înțeleaptă. Pregătite cu pricepere, după rețete măiestrite, din ingrediente de calitate, specialitățile lui Matache sunt combinația ideală de gust tradițional și ingrediente moderne.


Câteva felii așezate frumos pe pâine de bună calitate, poate însoțite de felii crocante de legume, se transformă în tartine perfecte pentru micul dejun, pentru gustarea din cursul zilei, sau de pus în pachetul tău sau al copiiilor. Gustul este mereu același, iar calitatea la fel de constantă. 
Dacă îți mai rămân câteva felii din pachetele de șuncă, mușchi țigănesc, mușchi file și alte specialități, poți să le mărunțești și să le adaugi la omletă. 
Sau să prepari un quiche care poate să salveze o cină, alături de o salată de crudități. Gustul savuros al acestora îți vor asigura reușita preparatului. 

Povestea lui Matache Măcelaru’ a început demult când și-a deschis prăvălia în zona intersecţiei Buzeşti – Griviţa, una dintre cele mai frecventate zone ale Bucureștilor acelor vremuri.

Multă lume, în căutarea specialităților preparate cu mare grijă, după rețete cu tradiție și meșteșug, continuă și azi să savureze produsele sale.

“Meșteșugul l-am păstrat secret, însă îți pot spune că produsele mele sunt făcute din carne de cea mai bună calitate, alături de care folosesc mirodenii dintre cele mai bune: sare bulgăraș, boia pișcăcioasă, rozmarin aromat, cimbru parfumat sau usturoi neaoș. Mezelurile le afum cu pricepere, doar cu fum din lemn natural de fag, cât să capete gustul inconfundabil. 
Vremurile au trecut iar faima preparatelor Matache Măcelaru ’ s-a dus în toată România și chiar peste hotare. Clienții fericiți sunt specialitatea mea, așa că, m-am modernizat și trimit toate mezelurile meșteșugite în toate prăvăliile mari din toată țara ca tu să găsești cât mai aproape de tine tot ce-ți trebuie pentru un festin culinar. 
Chiar dacă vremurile s-au schimbat, meșteșugul meu a rămas același” spune povestea lui Matache, un brand extrem de bine construit și de încredere. 

 

Leave a Reply