Sfaturi pentru suplețea…ficatului

E-hee, nu-i așa că ați început să faceți planurile de vacanță? 
Și ați scos de prin dulapuri și dressing-uri comorile adunate, în care vă doriți să arătați bine în vara aceasta? Dacă oglinda nu vă este tocmai prietenă și considerați că trebuie să mai ajustați câte ceva din obiciurile voastre, mai ales cele alimentare, iată mai jos câteva sfaturi! 

 Dacă ați adunat câteva kilograme peste iarnă, să știți că ele nu vă afectează doar estetic. Odată cu noi suferă și alte părți ale organismului, dar mai ales ficatul. Ficatul nostru, chiar dacă nu este… ”zgomotosși nu dă semnale de avertizare că nu se simtetocmai bine, nu ar trebui neglijat. Mai cu seamă, pentru că este un organ vital, cu cele mai multe și mai diversificate funcțiiȘi nu doar kilogramele îl afectează, ci și stilul de viață: fumatul, consumul de alcool, lipsa somnului, oboseala, stresul cotidian

Pentru a reveni la o greutate optimă, la care și ficatul, dar și noi, în general, să ne simțim mai bine, în primul rând trebuie luate o serie de măsuri în privința stilului de viață:

Mănâncă porții mai mici și mai des, pentru a asigura o distribuție uniformă a funcției hepatice. (Cinci mese mici pe zi, în loc de trei consistente.)
Mestecă îndelung pentru a ajuta la digestie.
Limitează aportul de grăsimi și alimente procesate.
Renunță la prăjeli și alege să prepari alimentele la grătar sau la cuptor.
Consumă zilnic legume și fructe proaspete.
Bea cel puțin doi litri de apă pe zi pentru a favoriza eliminarea toxinelor din organism.
Limitează consumul de alcool și renunță la fumat, pentru că ambele dăunează grav ficatului.
Impune-ți să faci zilnic mișcare, fie exerciții fizice, fie plimbări lungi.

Dacă vrei ai grijă de ficat și în același timp menții o greutate corporală optimă, SlaboficatSlim te ajută cu ambele lucruri. Acțiunea dublă a produsului Slaboficat Slim se datoreazăingredientelor sale: fructe de Armurariu (conțin silimarină, care protejează celulele hepatice de acțiunea radicalilor liberi și contribuie la regenerarea celor afectate), colină (menține funcțianormală a ficatului și contribuie la metabolizarea normală a lipidelor și homocisteinei), extract de Curcuma longa (protejează și detoxifică celulele hepatice) și extract de boabe de Piper negru, care intensifică metabolismul și ajută la eliminarea toxinelor prin eliminarea excesului de apă din organism. Slaboficat Slim este perfect pentru ficat și siluetă! 

Leave a Reply