Vegeta Natur, condimentele fără cusur!

O reţetă de mâncare e ca şi o partitură: trebuie interpretată. Menuetul lui Beethoven e acelaşi pentru toate privirile. Dar una e pe vioara maestrului George Enescu şi alta pe dibla lăutarului de la Moara Văduva”. Păstorel Teodoreanu

 

Gustul de ținut minte al unei mese este subliniat atât de măiestria celei sau celui care o prepară, dar și de ajutorul pe care îl adaugă. Vegeta este o combinație între experiență culinară și ingrediente sănătoase, un adaos universal pentru mâncăruri savuroase, de la mici gustări la festinuri bogate, oferind mâncărurilor o aromă deplină.

Succesul unui preparat stă, desigur, în priceperea celui care îl pregătește și în calitatea și prospețimea ingredientelor. Dar mai stă și în cubul sau lingurița de Vegeta Natur. Pentru că gătitul cu Vegeta Natur este cea mai interesantă și delicioasă experiență culinară. Indiferent de ce doriți să gătiți, cu Vegeta Natur găsiți tot ce doriți: de la Vegeta Natur adaos universal și  Vegeta Natur Gust de găină care îmbină cu delicatețe prospețimea cărnii de găină cu amestecul unic de nouă tipuri de legume și 13 tipuri de condimente, până la Vegeta Natur Cub Găină, Vegeta Natur Cub Vită și Vegeta Natur Cub Legume (acesta din urmă fiind potrivit și pentru vegetarieni).

Combinațiile de condimente adaptate unor tipuri de carne sau modului de preparare (la grătar, de exemplu), vor sublinia aromele. Și asta pentru că Vegeta Natur condimente pentru pui auriu, Vegeta Natur pentru pește, pentru carne de porc sau pentru ceafă de porc, vor face totul în privința gustului. Un grătar de neuitat nu poate fi lipsit de Vegeta Natur condimente pentru carne la grătar, lângă care stă bine o tavă cu cartofi noi la cuptor, răsfățați cu Vegeta Natur condimente pentru cartofi cu ierburi, al căror gust divin îl dau amestecul de sare de mare, ceapă deshidratată, boia de ardei dulce, usturoi, mărar, coriandru, zahăr, piper negru, chimen, măghiran, cimbru, chili și nucșoară.

Așa cum a punctat Mark Twain: „Secretul succesului în viață este să mănânci ceea ce îți place și să lași mâncarea să lupte înăuntru”

Leave a Reply