Caius Covrig anticipează un an plin de succes pentru business-urile sale

Caius Covrig, tânărul antreprenor de succes din domeniul HoReCa, a încheiat anul 2023 în forță și l-a început pe 2024 în același mod, cu o petrecere fabuloasă la restaurantul de lux proaspăt inaugurat în Brașov. Obișnuit cu un nivel de excelență, pe care l-a atins atât în sport cât și în educație și afaceri, Caius alege pentru evenimentele și locațiile sale cei mai buni furnizori, iar această manieră de management determină succesul afacerilor sale.
Despre petrecerea Revelionului alături de prieteni și clienți, Caius povestește:“Pentru că iubesc ceea ce fac și pentru că-mi place să fiu permanent în contact cu activitatea business-urilor pe care le dețin în zona HORECA, anul acesta am ales să petrec Revelionul într-una dintre locațiile mele, la Kayus Lounge Brașov, restaurant pe care l-am inaugurat de curând. Sincer, evenimentul a ieșit exact așa cum mi-am dorit, toată lumea s-a distrat și s-a simțit minunat, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și să-mi confirme că fac ceea ce trebuie în afaceri. Să văd oaspeții Kayus fericiți că au ales locația mea pentru una dintre cele mai importante zile din an este o motivație în plus să dau tot ce am mai bun în anul 2024, să-mi optimizez business-urile, să le scalez și să continui să construiesc un imperiu în HoReCa, adăugând cărămidă peste cărămidă.”

Așteptările sale pentru anul abia început sunt pe măsura resurselor investite: “Tot ce pot să vă promit este faptul că 2024 va fi cel mai măreț an de până acum atunci când vorbesc despre ascensiunea mea și dezvoltarea business-urilor. Proiectul meu de suflet, Kayus Luxury din Bușteni, un aparthotel de 5* cu o priveliște care nu poate fi egalată, va fi inaugurat în 2024. Cu siguranță că acest proiect mă va împlini si va plasa Bușteniul, dar și România, pe lista de destinații preferate de cetățenii străini care aleg să ne viziteze minunata țară. Cât despre mine, îmi doresc să mă dezvolt, să continui să fac ceea ce iubesc și să devin cea mai bună versiunea a mea de la an la an.”

Caius are o anumită doză de cutezanță și acest lucru este adesea amintit în raport cu vârsta sa, considerată fragedă pentru domeniul în care activează. Dar tânărul de 27 de ani are o educație solidă, iar cutezanța și seriozitatea i-au fost evidențiate și pe parcursul vieții sale academice. În anul 2014, când studia în Statele Unite ale Americii, a primit „The President’s Award for Educațional Excellence”, o diplomă de excelență în educație semnată de președintele atunci în funcție, Barack Obama. Programul oferă încă din 1984 recunoaștere individuală din partea Președintelui si a Secretarului pentru Educație al SUA acelor studenți ale căror eforturi deosebite le-au permis să atingă standarde de excelență academică.
Referindu-se la anul abia încheiat, la ceea ce i-a produs bucurie și la modul în care menține echilibrul între viața de antreprenor și cea privată a unui tânăr de nici 30 de ani, fostul jucător al celor de la Westwind Prep Academy mărturisește:
“2023 a fost un an pe cât de frumos, pe atât de plin de provocări. Până la urmă, însă, doar prin obstacole și prin depășirea acestora, poți evolua, îți poți dezvolta abilitățile ca să devii un om de afaceri complet și de succes. 2023 a fost un an excepțional în care mi-am dovedit mie, în primul rând, că nimeni și nimic nu poate învinge ambiția, perseverența și munca făcută cu pasiune. Au fost multe persoane care mi-au pus bețe în roate, dar am trecut cu brio peste toate piedicile. Sincer spun că pentru mine, la finalul fiecărei zile, contează ca oamenii să plece fericiți din locațiile mele. Pot să spun cu mândrie că deja am format o comunitate frumoasă Kayus, oameni, prieteni, care mă urmăresc și vin în fiecare locație pe care o deschid cu mare drag, știind deja la ce calitate și servicii să se aștepte din partea mea.”

Leave a Reply