Preocuparea momentului: soluții eficiente care elimină kilogramele în plus

Una dintre preocupările preponderente în această perioadă, o dietă care să ofere rezultate rapide, adică să reducă miraculos kilogramele “adoptate” în perioada sărbătorilor. Practicarea sportului și terapiile de remodelare corporală sunt totuși parte a soluției, susțin specialiștii. 

Specialiștii nutriționiști explică faptul că cea mai eficientă metodă de a „arde” surplusul este o combinație între sport și nutriție, cu o atenție deosebită asupra nutriției. În plus, pot fi luate în calcul terapiile de remodelare corporală, care promit rezultate mai mult decât notabile.

„Nutriție, tratamente de remodelare corporală și sport, aceasta este ecuația pe care o recomand pacienților mei atunci când vine vorba despre slăbitul rapid. Fiecare dintre aceste trei soluții vine cu plusurile sale și, împreună, reușesc să creeze un mediu propice instalării stării de bine din toate punctele de vedere.”, explică Wasim Nazer, specialist nutriționist.

Sănătatea este cel mai de preț lucru de care trebuie să avem grijă pe parcursul întregii vieți, iar după festinul culinar de sărbători, integritatea ei poate fi pusă în pericol. Acesta este și motivul pentru care nutriționistul Wasim Nazer ne recomandă să începem rapid un program de detox, un regim de 7 zile, care ne va ajuta să topim tot ce am acumulat.

Măcar o dată pe an este indicat să ții o asemenea dietă, pentru că pur și simplu te vei simți mult mai bine. În plus, poți slăbi între 5 și 7kilograme în doar o săptămână, dacă urmezi cu strictețe această dietă detox. În cele ce urmează îți voi prezenta un schelet general al acestui plan detox, însă cu siguranță va funcționa mult mai bine dacă îl vom adapta nevoilor tare”, explică nutriționistul Wasim Nazer.

Meniul din dieta detox de 7 zile

Pentru micul dejun recomandat este să consumi fructe de goji, suc natural de fructe, rodie sau pomelo.
La masa de prânz supa de legume, supa cremă de spanac sau o porție paste integrale cu sos de roșii proaspăt, alături de o salată de crudități, măsline sau mâncare de praz cu măsline.
La cină o porție de spanac cu un albuș de ou fiert, o porție de ciuperci sote sau doi ardei copți.
Gustarea este, de asemenea extrem de importantă, iar aici recomandat este să alegi fie morcovi cruzi, nuci sau migdale crude sau o limonadă cu o linguriță de miere
Trebuie să te hidratezi foarte bine în fiecare zi, să consumi cel puțin doi litri de apă plată și să elimini cafeaua și alcoolul din dieta ta.

Terapii de remodelare corporală recomandate de specialist

Așa cum spuneam și mai devreme, terapiile de remodelare corporală pot veni cu un real suport.

Două dintre terapiile pe care le recomand persoanelor care sunt nemulțumite de felul în care arată sunt criolipoliza și velashape, desigur într-un protocol corect combinat cu alimentație adecvată. În momentul în care ajung pacientele la mine în cabinet, facem o analiză amănunțită, există situații când recomand și analize medicale. În funcție de rezultate, elaborăm împreună un plan alimentar personalizat completat evident de un protocol de terapii din cele amintite mai sus.”, explică Wasim Nazer, specialist în Nutriție și Remodelare Corporală.

Criolipoliza este recomandată tuturor zonelor cu strat de grăsime

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

Criolipoliza reduce eficient țesutul cu până la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 – 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.”, explică Wasim Nazer.

Velashape îmbină 3 tehnologii

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină rezidurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxității pielii pot fi necesare între 4 – 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 – 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.”, conchide specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

Leave a Reply