Sabon lansează un produs nou – balsam de ochi cu trandafiri

Cu noul său produs, Balsam de ochi cu trandafiri, însoțit de un aplicator sferic, Sabon ne invită să redăm strălucirea privirii. Balsamul pentru ochi este o necesitate, pentru că pielea din jurul ochilor este foarte subțire și extrem de solicitată, iar din aceste motive are nevoie de o îngrijire specială. 


O persoană clipește  de aproximativ 28 de mii de ori pe zi. Iar pielea din jurul ochilor, săracă în glande sebacee și foarte subțire, are tendința de a se rida mai ușor. Adesea, ea trădează modul în care ai dormit, ritmul tău de viață și chiar vârsta. 

Adăugarea în ritualul tău de frumusețe a unui produs destinat îngrijirii ochilor, formulat special în acest scop, îți stimulează pielea, reducând semnele de oboseală, cearcănele și pungile. Folosită în combinație cu o cremă de față de zi și de noapte, crema pentru conturul ochilor este aliatul tău suprem pentru o privire mai luminoasă.

Oferă zonei cearcănelor atenția pe care o merită!

Noul tratament de îngrijire a pielii de la SABON, care hidratează, luminează și calmează conturul ochilor, oferă o sinergie unică între îngrijirea pielii și masaj. Aplicarea balsamului pentru ochi cu trandafir cu ajutorul aplicatorului sferic inclus, multiplică eficacitatea formulei și asigură un efect imediat de răcorire și decongestionare.

 

Balsamul pentru ochi cu trandafiri

Hidratează, luminează și calmează conturul ochilor cu noul balsam pentru ochi cu trandafir. Redă zonei ochilor într-o clipită netezimea și luminozitatea, ameliorând aspectul cearcănelor și pungilor de sub ochi!

Certificată organic și realizată cu 98% ingrediente naturale, minunata formulă este infuzată cu apă organică de trandafir de Damasc, apă organică de albăstrele și minerale de la Marea Moartă, ingrediente care lucrează în sinergie pentru a hidrata instantaneu, calma și hidrata de durată conturul ochilor. Lupinul Alb uniformizează nuanța pielii și oferă o strălucire vizibilă și sănătoasă.

Fără parfum, pentru a reduce orice risc de alergie sau iritație*, și parfumată în mod natural cu apă organică de trandafiri Damasc, textura netedă a acestui delicat balsam sidefat pentru ochi conține pigmenți naturali care reflectă lumina, oferind o strălucire instantanee.

Pentru cele mai bune rezultate, aplică balsamul pentru ochi cu ajutorul aplicatorului sferic inclus, pentru a maximiza beneficiile asupra pielii, în timp ce te răsfeți cu un masaj plăcut și răcoritor.

*Testat dermatologic și oftalmologic

Formulă avansată, pentru rezultate vizibile și concrete

Ce spun femeile

100% au spus că pielea lor a fost netezită și calmată**

96% au spus că pielea lor a fost imediat hidratată**

**Test în uz (autoevaluare) sub supraveghere dermatologică, efectuate pe 21 de femei timp de 28 de zile.

Îmbunătățește instantaneu luminozitatea conturului ochilor și hidratarea pielii

(+) 47% strălucire – 30 de minute după aplicare***

(+) 27% hidratare – 30 minute după aplicare***

***Teste științifice sub control dermatologic, efectuate pe 20 femei timp de 21 de zile.

 

Eficient asupra pielii și o încântare pentru simțuri

O textură senzorială, reconfortantă

Descoperă o textură fină și catifelată de balsam care intră rapid în piele prin masaj cu aplicatorul sferic, oferind zonei ochilor aspectul ideal. Bucură-te de un aspect luminos datorită pigmenților care reflectă lumina și oferă zonei ochilor un plus de strălucire naturală. Tratează conturul delicat al ochilor cu o formulă sigură, fara parfum, care răsfață simțurile cu aroma naturală de apă organică de trandafiri de Damasc.

Rețeta secretă

Formula emblematică Healthy Glow de la SABON: minerale de la Marea Moartă și trandafir de Damasc

Proprietățile vindecătoare ale mineralelor de la Marea Moartă

Bogate în mod natural în 21 de micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate, deoarece stimulează metabolismul celular și promovează echilibrul pielii. În plus, ajută la refacerea țesutului cutanat și la menținerea lui sănătos și luminos în mod natural.

Beneficiile hidratante ale apei organice de trandafir de Damasc

Rară și prețioasă, această floare unică care înflorește doar o dată pe an la începutul verii are și proprietăți incredibile de îngrijire a pielii. Formula balsamului pentru ochi cu trandafir este îmbogățită cu apă de trandafir organic de Damasc, renumită pentru proprietățile sale hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera pielii, pentru a evita pierderea apei. 


O combinație de două ingrediente botanice puternice: Albăstrea și lupin alb 
Puterea de catifelare a apei organice de albăstrele

Apa organică de albăstrele are proprietăți calmante și liniștitoare, făcând-o aliatul perfect pentru pielea sensibilă.

Proprietățile de îmbunătățire a luminozității oferite de lupinul alb

Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, White Lupin îmbunătățește tonusul și textura pielii, oferind în același timp o strălucire sănătoasă.

Un aplicator roll-on inteligent care sporește eficacitatea formulei

Aplicatorul sferic

Acțiunea formulei este sporită de aplicatorul inteligent inclus: un instrument precis de masaj, care netezește pielea datorită capului rotativ, oferind o senzație imediată de revigorare și de atenuare vizibilă a umflaturilor din zona cearcănelor. Textura catifelată se aplică uniform pe toată zona ochilor, pentru un rezultat imediat. 

Bucură-te de aplicatorul auriu de masaj, cu aspect luxos, de la SABON. Designul ergonomic permite o utilizare simplă și ușoară pentru o aplicare lină și plăcută.

 Reîmprospătează și îmbunătățește vizibil zona ochilor

– Oferă un efect de răcire

100% au spus că Eye Roller are efecte plăcute și răcoritoare**

– Amelioarează aspectul cearcănelor

84% au spus că Eye Roller a ajutat la reducerea imediată a aspectului pungilor de sub ochi**

** Test în uz (autoevaluare) sub supraveghere dermatologică, efectuate pe 21 de femei timp de 28 de zile.

Îmbunătățește-ți ritualul de frumusețe pentru conturul ochilor!

Automasajul conturului ochilor stimulează circulația sângelui și ajută decongestia, reducând astfel umflăturile și semnele de oboseală. Masează zona ochilor cu aplicatorul sferic, în timp ce aplici balsamul pentru ochi cu trandafir, pentru a maximiza eficacitatea formulei.

Cum se utilizează corect aplicatorul sferic? 

Dimineața și seara, aplică o cantitate mică pe conturul ochilor, apoi utilizează Eye Roller-ul revigorant cu mișcări circulare, pentru a optimiza rezultatele. Spală și usucă aplicatorul după fiecare utilizare.

1. Introdu aplicatorul sferic în balsamul pentru ochi cu trandafir, pentru a lua o cantitate mică de produs. Aplică trei puncte distanțate, în zona cearcănelor.

 2. Atinge ușor zona ochilor cu vârful degetelor, pentru a ajuta balsamul să pătrundă, apoi masează cu aplicatorul sferic. Începe prin a plasa Eye Roller-ul acolo unde nasul se întâlnește cu sprânceana, rulând spre exterior și urmând linia sprâncenelor. Apoi rulează sub ochi, către interior. Repetăpentru celălalt ochi, masând zona ochilor sub forma cifrei 8, de trei până la patru ori.

 Sfat: Terapia rece, cunoscută și sub denumirea de crioterapie, este un instrument excelent pentru o piele mai fermă și mai luminoasă. Utilizează Eye Roller-ul când este rece și depozitează-l într-un loc răcoros după utilizare.

Pielea ta va iubi acest produs pentru că:

98% e de origine naturală și 30% din agricultura ecologică

E vegan

Nu conține parfum: e parfumat natural cu apă organică de Damasc

Lasă conturul ochilor hidratat, strălucitor și liniștit

Oferă efect imediat de împrospătare și decongestionare cu Eye Roller-ul

E infuzat cu trandafir organic de Damasc, minerale de la Marea Moartă, apă organică de albăstrele și lupin alb

Pentru îngrijirea zonei ochilor dimineața și seara

Pentru toate tipurile de piele

Bun pentru piele, bun pentru planetă!

Organic, sigur și curat

Balsamul pentru ochi cu trandafir este certificat organic cu eticheta COSMOS de către ECOCERT, organizație franceză independentă și de renume mondial.

Certificarea strictă a ECOCERT garantează o abordare responsabilă în toate etapele creării produsului: materii prime, producție, ambalare.

Astfel, balsamul pentru ochi cu trandafir îndeplinește următoarele criterii:

• Cel puțin 95% dintre ingrediente sunt de origine naturală

• Cel puțin 95% din totalul ingredientelor pe bază de plante din formulă provin din agricultura ecologică

• Cel puțin 20% din totalul ingredientelor produsului sunt certificate organic

• Ambalaje ecologice și producție ecologică

Planeta noastră va iubi

Borcanul de sticlă reciclabil și reutilizabil

Cutia de carton provenita din păduri durabile și certificată FSC

Dezvăluie strălucirea naturală a tenului îngrijit dimineața și seara cu produse premium SABON!

 

Leave a Reply