WOW, femeile pe web

 Suntem pretutindeni! Din ce în ce mai puternice, mai tenace, mai flexibile, mai adaptabile prin însăşi structura noastră, mai…femei.  Pentru că suntem şi pe web, pentru că în unele reţele de socializare suntem predominante “pe 14 octombrie, la Hotel Radisson din Bucureşti, Evensys şi Activia dau startul unei serii de evenimente dedicate femeilor active în mediul online românesc”.  
 

WOW, acronimul de la Women on Web va reuni 100 de persoane cu o prezenţa activă pe Internet şi social media, lideri de opinie online şi mass-media”  
Dacă partenerii noştri de business, muncă, viaţă şi online acceptă că suntem o parte importantă a acestora şi ne dedică un eveniment, noi vom fi acolo şi vom face tot ce ştim mai bine, ne vom dărui priceperea şi emoţia, după măsură. Vor fi alături de noi, în postură de speakeri: Cristina Bazavan, Sandra Pralong, Cori Gramescu, Bogdana Butnar, Cristina Chipurici, Cristina Popescu şi Oana Brătilă. Îşi vor explora alături de noi latura feminină Marius Nedelcu, Bobby Voicu, Dragoş Bucurenci, Andrei Roşca şi evident, Cristian Manafu.
 
 Ca să-l citez pe Manafu “femeile transmit mai multă emoţie şi sunt mai unite, colaborează mai mult. În rândul bărbaţilor sunt câteva nume care lansează iniţiative. Între femei vei găsi mult mai multe nume care chiar dacă nu fac lucruri cu mare tam-tam, pur şi simplu fac şi sunt mulţumite de rezultat”.
 
 WOW! Dacă e comunicare, păi să fie comunicare!

Leave a Reply