Surprinsă de către Avon

Ieri seară în clubul Fratelli, Avon şi-a lansat noul parfum  Outspoken by Fergie. Cam aşa ar suna anunţul sec, care m-ar fi degrevat de sarcina de a relata despre un eveniment la care am bifat prezenţa. Acest lucru s-ar fi întâmplat dacă evenimentul nu ar fi reuşit să mă surprindă plăcut din toate punctele de vedere. Nu aveam aşteptări prea mari de la un parfum Avon, pentru că în decursul timpului mi-am format o părere şi anume aceea că produsele aflate sub această pălărie sunt create pentru a se potrivi tuturor gusturilor şi din acest motiv nu prea stau bine la capitolul personalitate. Iar personalitatea unui parfum este prima condiţie în procedura stabilită de către mine (pentru mine) în procesul alegerii unui parfum.

Outspoken by Fergie face excepţie cu brio de la această regulă, consider eu, întrucât are aplomb şi personalitate, este foarte adaptat tendinţelor actuale şi are ceva special, care face diferenţa, poate esenţele lemnos-orientale aflate la baza parfumului.

Despre eveniment, aveam ceva informaţii şi chiar garanţii că ar trebui să fie un mix câştigător întrucât aveam cunostiinţă de implicarea celor de la Hotcity.

Dar grija organizatorilor pentru detalii m-a surprins într-o asemenea măsură încât trebuie să enumăr câteva dintre ele. Alegerea solistelor, a decorului, a temei omniprezente a fructelor de pădure – atât în coktailul de bunvenit, cât şi în tiramisu şi chiar într-un desert avangardist, o şarlotă spectaculoasă, care mie însă mi-a evocat într-o prea mare măsură un glob ocular, ca să-mi doresc să-i încerc gustul. (O părere subiectivă, dar uneori ne este îngăduit luxul.)

Asocierea hortensiei albastre, o floare fără parfum, dar extem de spectaculoasă, a fost şi ea foarte inspirată şi extrem de adecvată temei. Costere personalizate cu diverse mesaje drăguţe, în care se putea regăsi starea de spirit a fiecăreia dintre noi, stări pe care ar trebui să le genereze/ stimuleze Outspoken.

Aş putea continua lista detaliilor care au făcut deliciul asistenţei, prezente într-un număr covârşitor, dar din critic, acest articol ar deveni advertorial şi nu e cazul!
Am mai admirat ţinute Chanel, Lanvin şi Chloe (cred!) şi pantofi Louboutin, dar şi piese ale unor designeri români şi am remarcat prezenţa beauty editorilor de la mai toate trusturile media. The One şi-a adus artileria grea în prezenţa Andreei Esca şi a lui Maurice Munteanu. A fost o seară frumoasă, cu stil şi fără exagerări, cum ne-am dori să fie cât mai multe în peisajul monden bucureştean. Avon şi-a răsfăţat oaspeţii până la final, când zgribuliţi am păşit afară, unde ne-a întâmpinat toamna rece şi ostilă, ca şi vremurile.

Leave a Reply