Binele învinge răul-Cronicile Casterilor: A 16-a Lună

Începând de azi, 15 februarie, puteţi evada din cotidian, urmărind povestea fantastică de iubire dintre Ethan, interpretat de Alden Ehrenreich şi Lena (Alice Englert) – Cronicile Casterilor: A 16-a Lună.

Un elev de liceu foarte popular, care doreşte să scape cât mai curând de plictiseala orăşelului conservator în care locuieşte, se îndrăgostește de misterioasa Lena, care trebuie să înfrunte un blestem antic şi să aleagă felul în care îşi va folosi puterile supranaturale.

Uniţi de dorinţa de a evada din realitate, cei doi îndrăgostiţi descoperă secretele întunecate ale propriilor familii şi misterele micului lor oraş. Intriga devine complexă, iar acțiunea din ce în ce mai dinamică, simbolurile succesându-se rapid.
Sacrificiul este adus în prim-plan, într-un mod oarecum neobișnuit, dar cu efectul emoțional scontat. Astfel, se pun încă o dată în valoare talentul actoricesc și carisma lui Jeremy Irons.


Regizorul filmului este Richard LaGravenese iar din distribuţie mai fac parte, pe lângă Alden Ehrenreich şi Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis, Emmy Rossum, Thomas Mann şi Emma Thompson.
Cronicile Casterilor – A 16-a Lună este o producţie distribuită de MediaPro Distribution.

Leave a Reply