Răzbunarea divelor

Așa cum poporul spune, de multe ori este suficient să stai și să aștepți, pentru că “fiecare pasăre, pe limba ei, piere!”
Se întâmplă mereu și semnificația este că, acolo unde nu poți interveni, poți lăsa timpul să lucreze.
DiIată situațiile la care fac acum referire: după 18 ani de la moartea sa, Dianei, prințesa de Wales, i s-a făcut dreptate, în mod divin.
Camilla, acum ducesă de Cornwall, l-a luat la bătaie pe socrul ei, prinţul Philip, consortul Reginei Elizabeth, învineţindu-i un ochi şi rănindu-l la o ureche! Într-o manieră “regală” stimulată și de alcool, așa cum relatează Globe, Camilla i-a aplicat o corecție corporală Ducelui de Edinburgh, în vârstă de 94 de ani.
Acesta fapt a urmat numeroaselor scandaluri cu Charles, cu regina sau cu Kate Middleton.
Iar Camilla nu prea are ce argumente să invoce, în apărarea sa.

Mult mai puțin nobila Mihaela Rădulescu Schwartzenberg (aspirațional Baumgartner) a ales să-și tăvălească trupul chinuit de operații estetice printr-o banală făină, într-un platou al unei emisiuni de divertisment. Imediat după ce a desființat o concurentă adolescentă, care depusese mult mai mult efort artistic, decât a făcut renumita divă, în toată fulminanta sa carieră.
Despre superficialitatea și gravitatea remarcilor ei, nu comentez, au făcut-o deja mulți alții.

andrea marinDar cât de plăcută trebuie să fi fost răzbunarea, servită rece, pentru Andreea Marin, la care Mihaela a încercat mereu să se raporteze. Iar în acest caz a reușit s-o surclaseze, detașat!

Sigur, lista rămâne deschisă. Și evident, nu pentru mult timp!

 

Credit foto: taringa.net, enational.ro

Leave a Reply