Simona Dragomir și 45 de femei însărcinate

Simona Dragomir a fost gazda celei de a treia conferințe din seria “Trăiește sănătos”, ediție desfășurată joi seara, în grădina restaurantului Zucchero.

Printre cele 45 de femei însărcinate (multe dintre ele însoțite de viitorii tătici), care au ales să primească sfaturi de la echipa Simonei (Cristina Timofte, Banca de celule stem Biogenis; dr. Oana Octavia Spânu, medic primar dermatolog; dr.Brîndușa Până, brand manager al cosmeticelor Bebble; Gabriela Man, nutriționist, medic medicină generală, specialist în siguranța alimentelor și Ionela Chițanu, reprezentant Nouă Luni) s-a aflat și Roxana Iliescu, care este pe cale de a deveni mamică pentru a treia oară.

Roxana IliescuSenină și mulțumită, cum îi stă bine unei femei însărcinate, Roxana a declarat că intenționează să recolteze celule stem la apropiata naștere a celei de a treia fiice a ei. Poate și din acest motiv a participat la conferința Simonei,  fiind la fel de interesată în a primi sfaturi privind protejarea și îngrijirea copiilor încă din primele zile de viață, ca toate celelalte graviduțe prezente la eveniment.

„De această dată, am pus accent pe îngrijirea nou născuților, dar și a copiilor. Cred că primii șapte ani de viață sunt esențiali în conturarea unei personalități echilibrate și a unui corp sanatos” a declarat Simona Dragomir.

Multe secrete, despre importanța alimentației a dezvăluit dr. Gabriela Man, care a și dărâmat câteva mituri legate de obiceiurile alimentare.

Și pentru femeile care doresc să nu își piardă atributele feminității, Simona a anunțat și tema viitoarei conferințe din septembrie – “Baba suferă la frumusețe!”

Leave a Reply