De ce…Nuami Dinescu?

Ieri un tabloid publica o știre de maxim interes: Nuami Dinescu circulă cu autobuzul! Și mai făcea referire, în titlul care se dorea incitant, la situația delicată în care a ajuns vedeta.

O cunosc binișor pe Nuami, am colaborat cu ea la câteva proiecte și dacă m-ar trezi cineva din somn și mi-ar cere să o caracterizez, cred că aș spune așa: o profesionistă pe care te poți baza.

NuamiActrița Nuami Dinescu poate că a avut, ca noi toți, momente mai bune sau mai puțin bune, în carieră. Poate structura, vârsta și supra-expunerea din perioada colaborării cu Teo și-au pus amprenta asupra ei și o fac mai greu de distribuit, într-un mediu în care se pierde mult valoarea. Ca un actor ce se respectă, este gata să-și realizeze prestația la ora stabilită, în cea mai bună formă pe care o poate obține la momentul respectiv, machiată și îmbrăcată corespunzător, proaspătă și cu mintea activă.

nuami terenDa, nu este matinală și este dificil să lucrezi cu ea în zorii zilei, poate are momentele ei delicate, poate suferă când nu se poate pune în valoare, dar în compensație este cooperantă și binevoitoare, aducând un plus proiectului la care ia parte. Mereu atentă să dea o replică potrivită, să ajute interlocutorul să depășească acea barieră invizibilă, creată de senzația pe care o are omul simplu, în preajma vedetei, pe care a văzut-o ani de zile pe sticlă și pe care crede că o cunoaște.

Dar Nuami are multe alte calități; acelea ale unui om pe care viața l-a încercat ca pe noi toți, dar și-a păstrat decența și standardele. Iar eu o prețuiesc și recomand pentru acest lucru.

Și pentru zilele toride ce urmează, în care poate va fi criză de subiecte mondene, țin să vă comunic că Nuami merge la toaletă. Am văzut-o eu, am și păzit ușa privatei de la secția de poliție din Runcu, unde n-o să va vină să credeți, dar Nuami a fost primită să-și satisfacă imperioase nevoi fizilogice.

3 comments

  1. Anca says:

    Da, în Elveția și miliardarii circulă cu autobuzul. În opinia mea, legătura între sărăcie sau insucces și călătoria cu autobuzul apare doar în mintea unor indivizi needucați, snobi și cu oareșce carențe de IQ. Acel tip de om care locuiește într-o garsonieră din Colentina, dar se urcă, dimineața, în Mercedes. Poate Nuami este doar un om cu minte și bun-simț – de aceea circulă cu autobuzul.

  2. victoria Balint says:

    Miine as inlocui-o pe Teo cu Nuami Dinescu ; Teo nu mai este Teo–‘-

Leave a Reply