Mersul pe jos face piciorul frumos. Cu Fleboderm, nu e dureros!

Sunt mereu dispusă să acord credit produselor dintr-o anumită zonă geografică, ceea ce poate părea o prejudecată. Dar am convingerea ca unele popoare excelează în anumite domenii. Recentul incident cu mașinile germane îmi confirmă, într-un mod bizar, teoria.
Fleboderm, gelul-cremă despre care scriu aici, este produs în Italia și se adresează celor care vor să facă pace cu picioarele lor obosite.
Nu neapărat de la pantofii eleganți și cu tocuri înalte, ci și de la expunerea la temperaturi extreme, statul în picioare sau mersul pe jos excesiv și alte astfel de suferințe.

imageAm folosit gelul în vacanța, după ore întregi de shopping sau plimbare la temperaturi de aproape 40 grade Celsius și de fiecare dată am simțit cum pielea se răcorește ușor și senzația de disconfort dispare.
După câteva zile de aplicare, pielea a devenit mai catifelată și mai suplă, în mod vizibil mai hidratată.
Fleboderm poate fi aplicat printr-un masaj ușor și pe pielea lezată de lovituri, descuamări sau degerături. Iar eu am aplicat pe pielea iritată de la soare și a funcționat.
Stimulează circulația, luptă împotriva formării edemelor și a celulitei și înlătură senzația de “picioare grele”.
Prin efectul său favorizează aplicarea altor produse de întreținere, astfel că poate fi folosit doar în zonele afectate și în  apropierea lor, restul putând fi tratate cu produsele obișnuite. Are un parfum plăcut și reconfortant, ceea ce este un plus.
Fleboderm gel-cremă este recomandat de Asociația Medicilor Flebologi din Italia.
Se gasește în farmacii si pe optimashop.ro la un preț rezonabil pentru efectul său.

This entry was posted in VERSUS.

One comment

Leave a Reply