Bun gust britanic

Joi seara am călătorit în timp. Am fost în Anglia anilor 1900, într-o casă frumos conservată, plină cu obiecte prețioase, înnobilate de trecerea anilor.
image

S-a întâmplat când am pășit din aglomerata Cale a Victoriei în curtea străjuită de o superbă mașină de epocă roșie, asortată la celebra cabină telefonică.

Încă un pas, iar prezența lui Sherlock, aplecat atent asupra lupei, în căutarea unor indicii vitale, a desăvârșit atmosfera. Restul s-a desfășurat atemporal, ca un vis.
Evenimentul monden care a adus Londra în inima capitalei dâmbovițene a fost destinat iubitorilor celebrilor Mc Vities, primii biscuiți digestivi creați în 1892, în Anglia.
image

 

Pe parcursul lunii octombrie, în diverse spații publice din București și în cadrul Academiei de Studii Economice, McVitie’s va desfașura campania „Descoperă originalul”, ce va consta în acțiuni de cunoaștere a brandului și degustare a sortimentelor disponibile în Romania.
Sobrietatea, concizia și calmul au caracterizat atmosfera britanică reconstituită cu succes, într-o seară de septembrie, pe Calea Victoriei. Cu parfum de tabac vechi și ceai de Ceylon, servit în cești din porțelan fin.

Leave a Reply