DIVA – rafinament și seducție, la Bucharest Fashion Week

La ediția din acest an a Bucharest Fashion Week, ce se va desfășura în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events, Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu vor prezenta colecţia de pret-a-porter elegant DIVA.
DIVA este o colecţie care pleacă de la ideea imprimării notelor glamour în ţinutele vestimentare ale femeii moderne, indiferent de momentul zilei. Ţinutele sunt create pentru femei sigure, puternice, încrezătoare şi cu mult sex appeal, de la deux pieces-uri elegante, la rochii de seară strălucitoare și rafinate.
DivaPasionații de modă vor putea admira colecția “regală și prețioasă” cum o numesc autoarele, în data de 5 decembrie.
Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu sunt la a doua colaborare din acest an, prima fiind o colecţie de ţinute pentru plajă, care s-a bucurat de un mare succes. De aceasta dată, cele două creatoare au ales să celebreze iarna cu o colecţie caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.
AdelaAdela Diaconu a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes pasiunea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și dragostea  pentru modă. Adela şi-a cucerit publicul brașovean și a câştigat celebritatea ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” de la Nova TV.

În cadrul acestei ediţii a Bucharest Fashion Week îşi vor prezenta cele mai noi colecţii creatori de modă din Italia, Franţa, Spania, Portugalia, SUA, Germania, Olanda, Republica Moldova, Ungaria și evident, România.

Leave a Reply