Cu drag, despre București Mall

În preajma anului 2000 să mergi la shopping printr-un mall din orașul tău, era un vis frumos. Mulți dintre noi vizitaseră capitale europene și cunoșteau lumea feerică a mallurilor, dar era cumva partea frumoasă a vacanței, care se repeta, în mod fericit, de 3-4 ori pe an. Așa că atunci când s-a deschis Mall Vitan a fost o frenezie pentru multe domnițe și recunosc, și pentru mine.
Spațiile mari, luminate, care îți luau ochii, suplineau cumva lipsa brandurilor numeroase, dar orice număr mai mare decât 0 și însăși ideea de mall, erau o fericire.
Au fost pe rând Fiorangello, Tina R, un magazin care funcționa ca un fel de outlet și care aduna branduri de mijloc din Italia, Franța și Spania (precursorul mai subdezvoltat al lui Collective de azi). Apoi Marinopoulos a adus Beauty Shop (care avea să devină Sephora) și Marks&Spencer. Ce seri petrecute printre rafturi! Au urmat Steillmann, Musette și prima mea poșetă Valentino cumpărată în țară (și furată tot aici).
Supermarketul Gima, în care mă aflam când au avut loc atentatele de la Turnurile Gemene, cinematograful.
Multe amintiri mă leagă de București Mall, cum se numește el acum.
Îmi amintesc chiar și prima trădare, când primul magazin ZARA din România s-a deschis nu la mallul meu, cum îl consideram, ci la Plaza Romania.
Acum, după 16 ani, este mult mai mare, reunește branduri celebre și sunt prezenți toți marii retaileri mondiali din fashion.
SoreȘi își permite să se promoveze pe măsură, prin showuri cu vedete, cu prezentări ale celor mai noi modele ale unor case celebre, cu concerte și lume sofisticată.
Miercuri seara, cunoscutul DJ de radio Vali Bărbulescu a animat spectacolul care a adus în lumina reflectoarelor piese vestimentare și accesorii în vogă din colecțiile de iarnă ale unor branduri de top din centrul comercial. Sore a încălzit atmosfera în deschidere și a încântat publicul cu cele mai populare melodii ale sale.
Geanina Ilies mallÎntreaga prezentare de modă a purtat semnătura Directorului artistic & styling Maria Andrei. Machiajul a fost asigurat de MAC, Yves Rocher și Sephora, în timp ce hairstyling-ul a purtat semnătura Bram’s. Publicul a putut admira combinații moderne, elegante din colecțiile unor mărci renumite precum Gant, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo, Accesorize.

Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilieș și Adrian Nartea au defilat în ținute trendy din colecțiile de sezon, reflectând tendințele actuale în modă.
Iar bunătățile au fost oferite de Cinema Cafe, cu grija și grația unui personal desăvârșit.

One comment

Leave a Reply