Vedetele trebuie să arate bine de Sărbători!

În preajma Sărbătorilor toate femeile își doresc să fie mai frumoase, iar unele dintre vedete au ales să facă acest lucru cu ajutorul specialiștilor de la DermaLife.

Julia Jianu pe urmele Madonnei!
Julia JianuJulia Jianu, care are agenda încărcată cu concerte și evenimente de Crăciun și Revelion, și-a dorit să treacă în noul an cu un ten fără imperfecțiuni. Semn că a luat aminte la sfaturile medicilor esteticieni, vedeta a apelat la un tratament de estompare a ridurilor, folosit și de celebra Madonna. “Frumusețea clasică nu se demodează niciodată”, acesta este motto-ul în care Julia crede cu desăvârșire, iar cu ajutorul doamnei Dr. Daraban Diana, medic specialist dermatologie în cadrul clinicii DermaLife,  vedeta a întinerit peste noapte cu tratamentul de hidratare, folosit atât pentru față, cât și pentru gât și decolteu.

Claudia Pavel se epilează definitiv, iarna!

claudia pavelIarna este cel mai potrivit anotimp pentru a apela la metoda de epilare definitivă pentru că în această perioadă, pielea nu este expusă razelor ultraviolete.  Claudia Pavel știe acest lucru, așa că a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsată (IPL) pentru a scăpa de pilozitatea nedorită. La această tehnică de îndepărtare a părului de pe corp au apelat și marile vedete de la Hollywood, precum Eva Mendes, Teri Hatcher și Christina Aguilera, personalități care reprezintă un simbol al frumuseții feminine. Specialiștii clinicii de dermatologie estetică, DermaLife, dispun de cea mai recentă metodă folosită în epilarea definitivă, care se dovedește a fi mai eficientă decât cele folosite în trecut.

IPL este de fapt un laser cu raze dispersate, care este folosit de tehnicieni pentru a “arde” părul nedorit. Timpul de expunere, nivelul de energie, și lungimea de undă pot fi selectate individual pentru maximă acuratețe. Un avantaj major al IPL este că nu afectează zona din jurul folicului de păr.

 

 

Leave a Reply