Micile bucurii fac viața…sănătoasă!

Este sezonul faptelor bune, iar printre cele care nu sunt doar “pentru sticlă”, se află și campania umanitară Împreună dăruim aripi de bucurie.

Inițiată de Sun Plaza, aceasta a dat ieri prilejul copiilor aflați în secțiile de oncologie și ortopedie ale Spitalului Marie Curie să petreacă o după-amiază magică, ferită de griji și suferință. Magicianul Teo a sosit cu tolba plină de trucuri, iar tenorul Vlad Miriță și baritonul Iordache Basalic l-au invitat pe Moș Crăciun în amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
sun plazaMoșul a adus daruri iar Sun Plaza a oferit spitalului sute de consumabile, jucării și produse de igienă personală, ca răspuns la nevoile diferitelor secții medicale.
Inițiativa “Împreună dăruim aripi de bucurie”continuă în perioada 18 decembrie 2015-31 ianuarie 2016 în incinta centrului comercial Sun Plaza. Cei care doresc să îi sprijine pe copiii internați în Spitalul Marie Curie sunt invitați să depună donații în bani, în urna special amenajată.
Totodată, donațiile pot fi făcute direct pentru campania socială “Împreună dăruim aripi de bucurie”, în contul RO49BPOS85202606441RON01.

 

Leave a Reply