Andreea Rădulescu pune măști vedetelor

Andreea Rădulescu, cunoscută drept make-up artistul care transformă numeroase vedete pentru show-urile Antenei 1, va susține cursuri de machiaj și efecte speciale, la București și Brașov. Ea a acceptat să dezăluie ce presupune o astfel de mască aplicată, cât durează dar şi cât de costisitoare poate fi o astfel de transformare.
andreea radulescu 1“Preţul unei măşti începe de la câteva sute de euro şi poate ajunge până la 20.000 de euro, cea mai scumpă fiind cea care imită perfect pielea, fiind o mască până la umeri. Pregătirea poate dura şi o lună, iar aplicarea pentru show-ul de televiziune undeva la 3-4 ore. Acest tip de mască a avut Elena Gheorghe anul trecut”, ne-a declarat artista.

andreea radulescuDeşi are numai 23 de ani, Andreea Rădulescu a terminat cursurile şcolii de make-up şi efecte speciale la Hollywood, acolo unde a primit şi oferte de a lucra pentru filme. În curând va susţine şi în Bucureşti cursuri de profil.

“De luna viitoare voi dezvălui trucuri pe care le-am învăţat în SUA, în cadrul unor cursuri pe care le voi ţine la Bucureşti şi Braşov”, ne-a mai spus Andreea.
Pentru detalii şi programări pentru cursuri: 0721.331.660.

Leave a Reply