Golul din ianuarie

După ce epuizează trecerea în revistă a vacanțelor vedetelor și contabilizarea sumelor câștigate de către artiști  în “noaptea dintre ani”, tabloidele și emisiunile de profil intră într-o adevărată criză de subiecte, exact în această perioadă.
Excepție face, desigur, un anumit canal, care pune un titlu mare, cu grafică moștenită de la DDD, despre pensii, iar audiența este asigurată.
iarnaDacă nu dă soarta lovituri crunte cum ar fi cea din 1 ianuarie 2003, când Dumitru Tinu a decedat într-un foarte controversat accident, sau cea din 20 ianuarie 2014, când Adrian Iovan a pus la sol un avion, în vârf de munte, printre brazi, e panică mare în redacții.
Sigur că unii clarvăzători s-au pregătit din timp să o surprindă pe Bianca Drăgușanu, cum se caza la Paris împreună cu Adrian Cristea, pe 3 ianuarie 2014, deși era căsătorită(?) cu Victor Slav. Și și-au asigurat exclusivitatea, deci audiența pentru o lună. Dar experimentul este costisitor și greu repetabil.
S-a mai recurs în alți ani la Monica Gabor și la alte vedetuțe scoase de la cufăr, dar cam fără substanță.
Iar asul gogorițelor de tip Elodia este ocupat să scrie cărți despre metalurgie, ca să-și reducă perioada de detenție.
E criză mare, monșer, așa că o inseminare, artificială sau nu, e subiect gras, de tocat pe toate suporturile. Prilej să reapară specialistul în amantlâcuri Luis Lazarus și omniprezenta Monica Tatoiu.
Nu risc un pronostic cu privire la paternitate, dar aș cuteza o afirmație: până la proba contrarie, singura doamnă Borcea a fost Mihaela.
Dar rămâneți conectați, pentru că nici nu știți ce pierdeți!

credit foto: Superb Wallpapers

 

Leave a Reply